Înapoi la început Specificațiile și caracteristicile Realme X50 Pro

Înapoi la început Specificațiile și caracteristicile Realme X50 Pro

Anul 2020 aduce un val de schimbări în lumea tehnologiei mobile. Există telefoane compatibile 5G care sunt lansate pe piață și puteți pune mâna pe astfel de dispozitive. Printre smartphone-urile 5G se numără Realme X50 Pro, care a fost anunțat pe 24 februarie 2020 și a fost lansat pe 5 martie 2020. Citiți mai departe pentru a afla specificațiile și caracteristicile Realme X50 Pro și pentru a afla dacă se va potrivi nevoilor dvs.

Specificații și caracteristici Realme X50 Pro

Dual-SIM Realme X50 Pro este un telefon practic pentru utilizatorii de telefoane mobile care au nevoie de soluții inteligente și care doresc să se bucure de beneficiile aduse de rețelele 5G de mare viteză. Realme X50 Pro poartă, de asemenea, dispozitivul care a creat tendințe și care va schimba jocul, deoarece este primul telefon 5G din India. Ce experiență vă va oferi acest telefon? Următoarele sunt specificațiile și caracteristicile Realme X50 Pro:

Specificații

Acestea sunt specificațiile care disting Realme X50Pro de alte telefoane:

Sistem de operare

Realme X50 Pro rulează pe software-ul Android 10.0 Realme UI și utilizează tehnologia Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 pentru a activa 5G. De asemenea, este bine de menționat că poate suporta benzi 4G în India. Puteți conecta smartphone-ul la o conexiune Wi-Fi 802.11.

Corp lucrat

Acest smartphone cântărește 205 g și măsoară 159 x 74,2 x 8,9 mm (6,26 x 2,92 x 0,35 inchi). Are o construcție solidă cu un cadru din aluminiu. O protecție suplimentară este oferită de Gorilla Glass 5 în spate și față.

Afişa

Vă puteți bucura de vederi clare pe ecranul de 6,44 inci și pe ecranul tactil Super AMOLED. Rezoluția imaginii este de 1080 x 2400 pixeli. În colțul din stânga sus, există un design cu perforare.

aparat foto

Camerele frontale duble și camera principală vă permit să surprindeți momente cu o rezoluție și claritate bune. O cameră are un senzor cu unghi larg și este de 32 de megapixeli, în timp ce cealaltă are un obiectiv cu unghi ultra-larg și este de 8 megapixeli. Camera are, de asemenea, bliț LED, pentru a lumina fotografia atunci când este în întuneric.

Baterie

Bateria de 4200 mAh are capacitate de încărcare super-dart. Vă puteți imagina să vă reumpleți bateria telefonului în 35 de minute? Puteți experimenta asta cu bateria nedetașabilă Realme X50 Pro. Încărcarea de 65 W este o premieră pe piață.

Caracteristici

Realme X50 Pro are caracteristici uimitoare și practice care îl deosebesc de alte dispozitive. Acestea includ:

Depozitare

Acest dispozitiv are o capacitate de stocare destul de mare (128 GB). Cu toate acestea, nu este extensibil. Există și varianta de memorie de 256 GB. Puteți alege un Realme X50 Pro 5G care are oricare dintre următoarele opțiuni RAM: 6GB, 8GB sau 12GB.

Sistem de racire cu vapori

Această caracteristică permite o performanță mai mare de disipare a căldurii. Sistemul de răcire cu vapori este cinci-dimensional.

Caracteristicile camerei

Veți putea surprinde momente cu o rezoluție și o claritate aproape perfectă. Acest lucru se datorează faptului că camera are următoarele caracteristici: modul portret, modul expert, frumusețe AI, corectarea distorsiunii portretului și recunoașterea scenei AI. Există funcții suplimentare, cum ar fi vedere panoramică, Ultra NightScape, Super NightScape, timelapse și slow-motion, care vă oferă imagini de înaltă calitate.

Sunet

Telefonul acceptă sunet pe 24 de biți/192 kHz. Îl poți pune pe difuzor cu difuzoarele duble. Nu există mufă de 3,5 mm.

Obțineți oferta reală

Când cauți un smartphone 5G, vrei să obții o afacere adevărată. Faceți upgrade la un telefon compatibil 5G și bucurați-vă de utilizarea internetului de mare viteză. Acum că știți specificațiile și caracteristicile Realme X50 Pro, puteți lua o decizie în cunoștință de cauză. Luați acest telefon în mână pentru a vă bucura de toate aceste funcții fantastice.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.