Instalarea Nord VPN pe dispozitivele Amazon Fire

Instalarea Nord VPN pe dispozitivele Amazon Fire

Dacă aveți un Amazon Fire TV sau un Fire Stick și doriți să utilizați un VPN cu acesta, una dintre cele mai bune alegeri este NordVPN. NordVPN are peste cinci mii de servere de mare viteză, cu sediul în 59 de țări din întreaga lume, care acceptă toate streamingul. De asemenea, are o aplicație disponibilă în Amazon Fire App Store, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă încurcați cu fișiere de configurare complicate, ci doar o aplicație ușor de utilizat.

Notă: Amazon Fire Stick de prima generație nu acceptă conexiuni VPN.

Primul pas recomandat este să achiziționați un abonament de la NordVPN site-ul web, prețurile încep de la 3,49 USD pe lună (plătibil în avans) pentru un plan de trei ani. Acest lucru vă va scuti de a fi nevoit să creați un cont și să vă abonați mai târziu când vă conectați.

Pentru a instala aplicația NordVPN, deschideți App Store pe dispozitivul Amazon Fire și căutați „NordVPN”. După ce l-ați găsit, selectați „Obțineți” și apoi „Descărcați” pentru a începe instalarea. Odată ce instalarea s-a terminat, selectați „Deschidere” pentru a lansa aplicația sau lansați-o din lista de aplicații instalate.

Primul ecran pe care îl veți vedea în aplicația NordVPN va fi ecranul de conectare, aici vă puteți conecta cu contul pe care l-ați creat mai devreme. Odată ce v-ați conectat, este posibil să vi se întrebe dacă doriți să activați „CyberSec”, este o funcție de securitate NordVPN care blochează conținutul rău intenționat.

Pentru a vă conecta la VPN, faceți clic pe „Conectare rapidă” pentru a permite NordVPN să selecteze cel mai rapid server sau să căutați în lista de servere pentru a găsi țara în care doriți să apară.

Sfat: nu trebuie să utilizați niciunul dintre serverele de specialitate P2P, Obfuscated, Dedicated IP, Double VPN sau Onion over VPN pentru a naviga sau a transmite pur și simplu.

Când vă conectați pentru prima dată la VPN, este posibil să vedeți că apar un număr de mesaje de avertizare Android, acestea sunt mesaje de avertizare standard pentru o nouă conexiune VPN care este adăugată. Puteți face clic pe „OK” pe toate și puteți fi de acord cu toate casetele de selectare care apar.

Odată ce sunteți conectat la VPN, sunteți gata, vă puteți folosi dispozitivul Amazon Fire cât de mult doriți, iar ISP-ul dvs. nu va putea spune ce faceți. Puteți schimba oricând serverele VPN sau țări, selectând un nou server VPN din listă și conectându-vă, doar lăsați câteva secunde pentru ca NordVPN să confirme că v-ați conectat cu succes.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.