Instalarea și utilizarea Github pentru Android

Instalarea și utilizarea Github pentru Android

GitHub este o companie care oferă găzduire pentru controlul versiunilor de dezvoltare software folosind Git. Git este un sistem distribuit de control al versiunilor pentru urmărirea modificărilor codului sursă în timpul dezvoltării software. Este folosit de programatori pentru coordonarea muncii și urmărirea modificărilor în orice set de fișiere. GitHub a fost fondat în 2008 ca Logical Awesome LLC de Tom Preston-Werner. În 2018, compania a fost achiziționată de Microsoft pentru 7,5 miliarde de dolari.

GitHub oferă control distribuit de versiuni și gestionare a codului sursă, ambele fiind funcționalități ale Git și o serie de caracteristici ale acestora. Programatorii se confruntă adesea cu provocarea de a documenta și controla versiunile codului lor. Este posibil să fie nevoie să faceți upgrade sau să revizuiți codul sursă, iar programatorul nu va dori să piardă codul original. GitHub oferă instrumentele pentru a gestiona eficient aceste revizuiri. Fiecare revizuire este etichetată cu un nume de cod, marca temporală și numele persoanei care revizuiește.

Caracteristici GitHub

GitHub este cel mai bine utilizat pe un computer. Cu toate acestea, există momente în care nu puteți finaliza un proiect sau o sarcină și doriți să continuați chiar dacă sunteți în mișcare. GitHub are aplicații mobile care pot fi folosite pentru a lucra confortabil pe GitHub. Vă aduce toate instrumentele de colaborare în buzunar. Alte caracteristici disponibile pe aplicația mobilă includ:

  • Organizarea sarcinilor cu o glisare: Sarcinile pot fi împachetate sau notificările pot fi salvate pentru a reveni mai târziu.
  • Colaborare de oriunde: cu aplicația mobilă, se poate contribui sau la un proiect, fie că este vorba despre o remediere a erorilor sau o revizuire sau comentarii.
  • Menține munca în mișcare: lucrările colaboratorilor pot fi revizuite și aprobate chiar din aplicație. Codurile pot fi îmbinate și marcate ca finalizate cu un simplu clic.
  • Aplicația mobilă este foarte adaptabilă, oferind modul întunecat și alte preferințe bazate pe dispozitivul dvs.

Urmați pașii de mai jos pentru a vă configura GitHub pe mobil în cel mai scurt timp.

Primul pas

Primul pas este să descărcați aplicația mobilă GitHub pentru Android din Magazinul Google Play. Viziteaza Aplicația Magazin Google Play pe dispozitivul dvs. Android pentru a descărca aplicația GitHub. Când pagina se deschide faceți clic pe Instalare.

Pasul doi

Așteptați ca Google Play Store să descarce și să instaleze aplicația pe dispozitiv. Când instalarea este finalizată, faceți clic DESCHIS.

Instalarea și utilizarea Github pentru Android

Pasul trei

Următorul pas este să vă conectați la contul GitHub. Click pe CONECTARE pentru a continua să vă conectați informațiile dvs. de conectare. Introduceți numele de utilizator și parola GitHub pentru a vă conecta la contul GitHub și faceți clic Loghează-te. Un cod de verificare va fi trimis la adresa de e-mail înregistrată cu GitHub. Preluați codul din e-mail și introduceți-l în caseta de verificare pentru a continua la contul dvs.

Dacă sunteți nou în GitHub, faceți clic pe Creează un cont nou. Dacă aveți deja un cont, veți fi conectat la contul dvs. GitHub.

Pasul patru

Instalarea și utilizarea Github pentru Android

Contul dvs. este acum gata de utilizare. Există diferite opțiuni pentru a face lucruri diferite. Puteți crea o nouă problemă făcând clic pe „+” în partea dreaptă sus a paginii. Toate depozitele din contul dvs. GitHub vor fi disponibile pentru utilizare. Pentru a le accesa, faceți clic pe Depozitele sub Munca mea. O altă variantă există Cereri de tragere, care poate fi folosit pentru a prelua toate cererile pe care le-ați făcut în acel cont. Solicitările pot fi create, atribuite, menționate sau solicitate.

Pașii de mai sus ar trebui să vă ajute să vă configurați contul GitHub cu ușurință. Acum veți putea să vă continuați munca pe dispozitivul mobil fără nicio formă de deconectare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.