Instalarea TWRP pe Xiaomi Mi A3

Instalarea TWRP pe Xiaomi Mi A3

Xiaomi Mi A3 este o alegere populară, când vine vorba de telefoane cu Android de gamă medie. Acesta este al treilea model din seria Android One după Xiaomi Mi A1 și Xiaomi Mi A2 care va fi lansat de Google. Telefonul este potrivit pentru utilizatorii care doresc să aibă o experiență de tip Stock Android la un preț accesibil. Noi moduri sunt dezvoltate pentru modelul Mi A3 de către dezvoltatori terți. Cu toate acestea, suportul oficial TWRP pentru Xiaomi Mi A3 a apărut recent.

Instalarea software-ului TWRP pe Xiaomi Mi A3

Cerințe care trebuie îndeplinite

Înainte de a instala software-ul TWRP pe smartphone, există câteva cerințe care trebuie îndeplinite. Utilizatorul va trebui să descarce drivere USB. Driverul Fastboot și driverele ADB trebuie descărcate și instalate pe computer. Telefonul trebuie să aibă o încărcare mai mare de 60% înainte de instalare. Pentru a securiza datele importante prezente pe telefon, transferați-le pe o unitate externă. Asigurați-vă că bootloader-ul telefonului a fost deblocat. Descărcați instrumente utilitare, cum ar fi SuperSu sau Magisk manager, pentru a ascunde root. În cele din urmă, descărcați și păstrați software-ul TWRP gata.

Procedura de instalare pentru TWRP

Este important să rețineți că bootloader-ul trebuie deblocat înainte de a continua cu instalarea. Mai întâi, mergeți la Setare și faceți clic pe Despre telefon. Odată ajuns aici, atingeți versiunea MIUI de 7 ori pentru a activa Modul dezvoltator. Accesați Opțiunea pentru dezvoltatori din Setări și comutați depanarea USB pentru a activa depanarea USB.

Apoi, conectați Mi A3 la un computer cu ajutorul unui cablu USB. Ulterior, descărcați TWRP Recovery IMG din secțiunea anterioară și puneți-l în dosarul de instrumente Fastboot extrase și ADB. Asigurați-vă că o copie a acestui fișier a fost lipită în spațiul de stocare al telefonului. Apăsați Shift + Clic dreapta în folderul Fastboot și ADB tools pentru a deschide Command Prompt.

Tastați și executați comanda „adb reboot bootloader”, astfel încât smartphone-ul să poată fi repornit. După repornirea telefonului, executați următoarea comandă „fastboot boot twrp.img” pentru a intermite temporar TWRP pe Xiaomi Mi A3. După pornire, odată în TWRP, accesați Avansat și selectați opțiunea Install Recovery Ramdisk și apoi selectați în cele din urmă Răsfoiți imaginea TWRP. Când imaginea TWRP a fost instalată, navigați din nou la Avansat și selectați opțiunea Fix Recovery Bootloop.

Acesta este un pas important pentru a evita buclele de pornire. În cele din urmă, utilizatorul poate începe să culeagă beneficiile recuperării personalizate TWRP după ce smartphone-ul a fost repornit. În acest fel, TWRP este instalat cu succes pe Xiaomi Mi A3.

Înrădăcinarea telefonului

Xiaomi Mi A3 poate fi rootat după ce a fost instalată recuperarea personalizată TWRP. Pot fi utilizate diverse programe de înrădăcinare, cum ar fi SuperSU, Kingo Root sau One Click Root. S-ar putea fie să rooteze prin metoda de pornire corectată, fie să flash managerul Magisk pe telefon pentru a obține aceleași rezultate.

Fișierul manager Magisk trebuie descărcat pe Mi A3. Apoi, faceți backup pentru stocul ROM cu ajutorul TWRP și porniți în modul de recuperare. După aceasta, localizați fișierul magisk.zip în descărcări și faceți clic pe instalare, astfel încât flash-ul să fie confirmat. Smartphone-ul poate fi repornit din managerul TWRP după ceva timp. În cele din urmă, Xiaomi Mi A3 este înrădăcinat cu succes cu managerul Magisk.

Acest lucru le permite utilizatorilor să își modifice performanța telefoanelor în numeroase moduri, cum ar fi creșterea vitezei telefonului și a eficienței bateriei. De asemenea, pot instala MOD-urile dorite. De asemenea, telefonul înrădăcinat poate bloca reclamele în orice aplicație dată.

Acum puteți începe să vă bucurați de Xiaomi MiA3 cu TWRP instalat corect.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.