Instrumentul de organizare Monday.com Caracteristici și specificații

Instrumentul de organizare Monday.com Caracteristici și specificații

Monday.com este un program multifuncțional bazat pe cloud instrument de gestionare și stocare a datelor care îi ajută pe lucrătorii să dea formă graficelor și proiectelor lor în cel mai scurt timp. Acest instrument poate fi folosit de oricine, companie sau muncitori, indiferent de dimensiunea acestora. Poate fi un atu în managementul proiectelor, dezvoltarea de software, HR, marketing, media și producție, tehnologia informației, vânzări și chiar pentru lucrul la distanță.

Monday.com Versatilitate

Utilizatorii își pot crea aplicațiile și le pot integra în aplicația Monday prin înscrierea la versiunea beta. Un lucru frumos despre această aplicație este că nu face discriminări între computer și telefoane. Puteți comuta cu ușurință între laptopurile și telefoanele mobile, fără stres.

De asemenea, acceptă blocuri pentru crearea, cum ar fi tablouri de bord, integrări, formulare, vizualizare calendar, automatizare, vizualizare cronologie, vizualizare kanban, notificări, volum de lucru, sub-articole (în versiune beta), actualizări, o vizualizare a hărții, permisiuni pentru oaspeți, urmărirea timpului, partajarea fișierelor , și spații de lucru. Este bine să rețineți că aplicația Monday nu are o versiune gratuită. Cu toate acestea, are o perioadă de probă gratuită, după care utilizatorii se pot abona sau întrerupe utilizarea acestuia.

Planuri de plată

Acceptă patru planuri de plată, de bază, standard (care este cel mai popular), pro și enterprise. Utilizatorii pot fi facturați fie lunar, fie anual. Economisiți 18,% la facturarea anuală. Numărul minim de utilizatori pe care se poate înregistra este de cinci, iar cel maxim este de 200+. Următorul este prețul lunar pentru planuri și ceea ce oferă acestea.

De bază

Acest plan costă 39 de dolari lunar cu vizualizatori gratuiti nelimitați, peste 20 de tipuri de coloane, vizualizare kanban, formulare încorporate, aplicații iOS și Android, 1 tablou de bord, jurnal de activitate de bază, autentificare în doi factori, asistență 24/7 și 5 GB de stocare.

Standard

Standard oferă tot ceea ce oferă de bază cu următorul plus. Spațiul de stocare este actualizat la 50 GB. Acest plan costă 49 ​​USD lunar. Caracteristicile sale sunt: ​​vizualizare cronologică, vizualizare calendar, vizualizare hartă, 5 integrări, 15 automatizări, 5 tablouri de bord, jurnal de activitate nelimitat, partajare panouri cu oaspeții, personalizare formulare, căutare avansată, creare de șabloane, integrare de e-mail, integrări externe și API completă.

Pro

Costă doar 79 de dolari pentru a deveni profesionist. Acest plan oferă tot ceea ce este oferit de planul standard plus stocare nelimitată de date. Caracteristicile suplimentare ale acestuia sunt; coloană cu formule, urmărire timp, vizualizare diagramă, 20 de integrări, 60 de automatizare, 20 de tablouri de bord, etichete personalizate, oaspeți nelimitați, panouri private și autentificare Google.

Afacere

Prețul întreprinderii este flexibil. În plus față de toate caracteristicile din Pro, conține următoarele opțiuni, limită mai mare a ratei API, 50 de integrări, 150 de automatizări, management de sesiune, jurnal de audit, 99,9% SLA de funcționare, tablouri de bord nelimitate permisiuni avansate de cont, suport VIP, One-on-on- un singur antrenament, conectare unică (Okta, One login, Azure AD, SAML personalizat) și asistență prioritară 24/7, cu un timp de răspuns mai mic de treizeci de minute.

Caracteristici Monday.com

Unul dintre lucrurile grozave despre aplicația Monday este cât de ușoară și simplă este comunicarea în cadrul aplicației. Tot ce trebuie să facă utilizatorii este să facă clic pe elementul pe care doresc să-l comenteze și să tasteze. De asemenea, puteți urmări fluxul live pe platformele de social media. Există întotdeauna sfaturi constante pentru inovație, optimizarea puterii și alte probleme care pot apărea tuturor utilizatorilor plătiți.

Securitate

Deoarece orice din cloud este deschis atacurilor cibernetice, Monday folosește sisteme de securitate ISO/IEC 27001 și ISO/IEC 27018 pentru a securiza datele utilizatorilor și efectuează verificări anuale de securitate pentru a detecta posibile vulnerabilități.

Când luați în considerare ziua de luni în general, are următoarele caracteristici care îi sunt inerente, indiferent de planul de abonament pe care îl utilizați. Acesta generează informații care sunt ușor de verificat și oferă documentație completă. Este un instrument de management al datelor care servește drept sursă de motivație pentru membrii echipei. Utilizatori poate transfera cu ușurință date de pe Excel sau Adobe și alte platforme prin copierea și lipirea datelor. Permite comunicarea directă și ușoară, permițând utilizatorilor să lase comentarii asupra imaginilor. Conține atât panouri personale, cât și publice, la care utilizatorii pot lucra. Din acest motiv, membrii echipei sau ai proiectului pot folosi acest instrument pentru colaborare și comunicare.

Colaborarea în echipă

Are un panou mare de execuție care afișează progresul și permite etichetarea membrilor echipei. Consiliul de execuție elimină nevoia de întâlniri sau apeluri programate pentru a ține pasul unul cu celălalt și a face check-in. Cu aceasta, membrii unei companii pot urmări nu numai progresul lor, ci și progresul colegilor de serviciu și pot calma dependența.

Management de proiect

Cu ajutorul instrumentului Monday, utilizatorii pot accesa cu ușurință munca și o pot monitoriza fără prea mult stres. Consiliul pune la dispoziție lista tuturor proiectelor care se află pe teren și chiar a celor care sunt finalizate. De asemenea, oferă managerilor de proiect un fel de putere pe consiliu. Este posibil să nu facă parte din echipă, dar pot fi totuși invitați să vadă ce se întâmplă și să facă mici modificări, cum ar fi cine conduce această unitate etc. Oferă, de asemenea, rapoarte și analize excelente și este ușor de exportat pe alte platforme.

Personalizare

Monday poate fi integrat cu ușurință cu Google Drive, Napier etc. și își poate face loc în sisteme software foarte stabile. De asemenea, API-ul deschis oferă dezvoltatorilor spațiu pentru a-și crea aplicațiile terțe pentru a se alătura. Perspectiva aplicației este foarte personalizabilă. Indiferent de modul în care doriți să vă aranjați datele sau de cum doriți să fie afișate sau stocate, luni vă ascunde. De asemenea, ține evidența cine a făcut modificări și când și alertează utilizatorii cu privire la posibile accidente. Riscul de distrugere sau contaminare a datelor cuiva este foarte scăzut.

Deci, dacă sunteți în căutarea unui software de management de proiect și de echipă, vă recomandăm să vă gândiți să investiți în Monday.com. Lista lor lungă de funcții poate ajuta la îmbunătățirea eficienței și vă poate ajuta să comunicați mai bine ca o echipă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.