Integrarea MyScript Math în MS Word

Integrarea MyScript Math în MS Word

Microsoft Word a devenit standardul mondial pentru crearea și editarea documentelor. Oferă interfața și instrumentele care facilitează tastarea, împreună cu multe alte șabloane și funcții utile. Este activat cu macrocomenzi și scripturi în Visual Basic care pot fi folosite pentru automatizarea e-mailurilor, tastarea repetitivă și alte sarcini. Alte funcții includ verificatorul ortografic, care ajută la detectarea greșelilor de scriere și a altor erori gramaticale, WordArt pentru proiectarea textului, printre multe altele.

Microsoft a oferit instrumente eficiente pentru orice, cu excepția când vine vorba de matematică. Includerea expresiilor matematice în MS Word poate fi o bătaie de cap. Sunt greu de tastat și trebuie să cauți simboluri, deoarece nu sunt pe tastatură. Întregul proces de introducere a simbolurilor matematice este lent, deoarece implică trecerea de la o filă la alta pentru a alege simboluri și operatori.

Ce este MyScript Math

MyScript Math este un program de completare pentru MS Word care rezolvă această problemă. A fost dezvoltat de MyScript, o companie de tehnologie specializată în recunoașterea textului. MyScript Math oferă o platformă în care scrieți expresiile matematice așa cum ați face-o pe hârtie și le convertește în text în documentul dvs. Word. Gestionează introducerea conținutului matematic în cele mai comune cazuri de utilizare, expresii, ecuații, matrice și multe altele. Puteți scrie expresiile dvs. matematice în pânza furnizată folosind stiloul sau mouse-ul și să exportați expresia în documentul dvs. Word. Pânza include instrumente standard de editare, cum ar fi anulare, refacere și ștergere. MyScript Math Sample recunoaște mai mult de 200 de simboluri și acceptă mai multe ecuații și matrice într-un singur obiect matematic.

MyScript Math este furnizat pentru MS Word ca un program de completare web javascript care poate fi adăugat cu ușurință în MS Word. Suplimentul web javascript pentru Word se numește MyScript Math Sample și este acceptat de următoarele produse Microsoft:

  • Word pentru iPad
  • Word 2013 SP1+
  • Word 2016+
  • Word 2016 pentru Mac
  • Word Online

Pentru a instala programul de completare, trebuie să aveți un cont Microsoft de la serviciu, de la școală sau personal.

Cum se integrează MyScript Math în MS Word

Primul pas:

Dacă nu sunteți deja conectat la contul dvs. Microsoft sau la contul de birou, faceți acest lucru. Vizitați Microsoft AppSource la acest link https://appsource.microsoft.com/en-GB/ prin copierea și lipirea acestuia în browser. Este posibil să vi se solicite să introduceți datele de conectare pentru a vă conecta.

Pasul doi:

În bara de căutare din partea de sus a paginii AppSource, tastați MyScript Math și faceți clic pe pictograma de căutare. Rezultatul căutării va afișa MyScript Math în partea de jos a paginii. Faceți clic pe el pentru a accesa pagina MyScript.

Pasul trei:

Faceți clic pe Ia-l acum în mijlocul stânga al paginii. O fereastră pop-up va afișa confidențialitatea și termenii de utilizare. Puteți trece prin ea dacă doriți. Este vorba despre informațiile pe care MyScript le va colecta și despre termenii lor de confidențialitate. Click pe Continua a inainta, a merge mai departe.

Pasul patru:

Dacă contul dvs. Office este Office 365, vă va duce la Office 365 pentru a finaliza instalarea. Dacă contul dvs. nu este Office 356, acesta vă va duce la contul dvs. online pentru a finaliza instalarea. Oricare ar fi cazul, pe pagina următoare care este încărcată, faceți clic pe Deschideți în Word în mijlocul paginii.

Pasul cinci:

O altă fereastră pop-up va apărea în care vă cere să deschideți versiunea de Office instalată pe computer. Click pe Birou deschis. Suplimentul va fi apoi descărcat și adăugat la Word în Office. Se va deschide o pagină MS Word, faceți clic pe Aveți încredere în acest supliment.

MyScript Math Sample este acum instalat în Word și poate fi evaluat din Acasă filă sau sub Inserare > Suplimentele mele. Dacă pictograma MyScript nu se află în fila de pornire, nu intrați în panică, se află la Suplimentele mele. Faceți clic pe pictograma MyScript pentru al lansa.

Acum puteți folosi stiloul, mâna sau mouse-ul pentru a vă scrie ecuațiile în MyScript Canvas. Puteți exporta expresia matematică în documentul dvs. Word făcând clic pe pictograma de export din partea de sus a pânzei. Pentru a șterge o expresie, puteți face clic pe pictograma coș, tot în partea de sus a paginii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.