iOS 13.5 Beta de unde se descarcă

iOS 13.5 Beta de unde se descarcă

Dacă sunteți în căutarea anunțului iOS 13.5, atunci sunteți în așteptarea unor vești deloc grozave. Dezvoltatorii au anunțat săptămâna trecută că nu vor mai lucra la versiunile software iOS 13.5. În schimb, pornesc pe iOS 14.0. Dar să nu vă faceți griji, deoarece au lansat geamănul iOS 13.5, iOS 13.4.1. Anunțul oficial va avea loc în cadrul unei conferințe pentru dezvoltatori anul acesta. Acest lucru, cu toate acestea, nu este încă solidificat din cauza pandemiei globale actuale. Cu toate acestea, conferința va fi probabil un eveniment online pentru prima dată în istoria sa.

Caracteristici iOS 13.4.1

Sistemul de operare iOS 13.4.1 beta este acum disponibil pentru descărcare atât pentru dezvoltatori, cât și pentru utilizatorii obișnuiți. Funcționalitățile sistemului de operare iOS 13 au ajuns oficial la sfârșit. Următoarele subversiuni ale iOS 13 sunt doar versiuni care corectează erorile care au apărut în versiunile anterioare pe o platformă mai stabilă. Este important să rețineți că, dacă actualizați software-ul pentru iOS, nu vă puteți întoarce la versiunile anterioare, ca în cazul Android.

iOS 13.4.1 beta a fost lansat pe 23 aprilie 2020 și are o mulțime de funcții noi incluse, cum ar fi partajarea folderului pe iCloud, trackpad și suport pentru mouse. Dacă sunteți dezamăgit de lipsa lansării iOS 13.5, verificați caracteristicile geamănului său. S-ar putea să te înveselească.

Lanternă mai strălucitoare

Majoritatea utilizatorilor de iPad Pro din a patra generație de 12,9 inchi și din a doua generație de 11 inchi au avut probleme în timp ce încercau să acceseze lanterna telefonului făcând clic pe ecranul blocat sau pe pictograma lanternă. Acesta ar trebui să aprindă lanterna, dar nu a făcut-o. Acest bug a fost remediat.

Face Time Fix

Această versiune s-a ocupat de problema în care utilizatorii iOS 13.4 nu puteau face față timpului cu telefoanele Apple care aveau OS iOS 9 sau mai puțin. Mai jos sunt câteva modalități de a afla cum să vă actualizați iPhone-ul, iPad-ul sau iPod-ul touch la iOS 13.4.1 fără fir sau folosind computerul manual. Se recomandă să faceți copii de rezervă pentru toate fișierele pe iCloud (creați un folder de rezervă al telefonului) înainte de a încerca să vă actualizați telefonul sau dispozitivul.

Cum să descărcați iOS 131.5 Beta

Dacă setările telefonului arată o actualizare disponibilă, încărcați telefonul și conectați-l la o rețea Wi-Fi sau asigurați-vă că aveți suficiente date și navigați la setările telefonului. În setări, faceți clic pe General, apoi actualizare software. Aceasta va afișa un buton cu Descarca și Instalare. Făcând clic pe acest buton, veți descărca și instala iOS 13.4.1 pentru dvs. Dacă spațiul pe dispozitiv este redus, vi se poate solicita să eliminați temporar aplicațiile, deoarece software-ul are nevoie de mai mult spațiu pentru actualizare. Click pe Continua. Aceasta va dezinstala unele dintre aplicațiile dvs. care ocupă spațiu. Aceste aplicații pot fi reinstalate ulterior. De asemenea, puteți opri procesul și elibera spațiu manual. Dacă ați făcut clic pe anulare, atunci iată ce trebuie să faceți.

Odată ce ați făcut acest lucru, mergeți mai departe și faceți clic pe instalare. Aceasta va începe să vă actualizați sistemul de operare la cel mai recent iOS 13.4.1. Nu vă puteți folosi telefonul în acest timp. Dacă sunteți prea ocupat pentru a o face în acest moment, puteți selecta mai târziu și instala la un memento când sunteți liber sau în această seară, unde telefonul dvs. va începe automat actualizarea la miezul nopții. Există șansa să vi se ceară parola. Daca nu o stii, vizitați această pagină pentru cum să recuperezi asta. Este posibil să vă solicite să vă pierdeți toate datele. Și dacă întâmpinați o eroare în timpul actualizării, contactați asistența Apple pentru modalități de a gestiona asta.

Actualizari automate

Dacă utilizați un sistem de operare Apple care are o versiune 12 sau o versiune ulterioară, vă puteți actualiza automat telefonul. Doar accesați Actualizare automată făcând clic pe setări, apoi general și Actualizare software. Acest lucru nu descarcă întotdeauna toate actualizările și este posibil ca unele încă să fie instalate manual.

Folosind un PC

Pentru a migra la iOS 13.4.1 utilizând computerul (aceasta este ultima opțiune dacă telefonul nu se va actualiza automat sau fără fir), conectați computerul la o rețea Wi-Fi sau Ethernet înainte de a actualiza.

Dacă computerul dvs. este un Mac cu macOS Mojave 10.14 și versiuni anterioare sau pe un computer, deschideți iTunes. Dacă este un Mac cu macOS Catalina 10.15, atunci accesați Finder. Conectați-vă dispozitivul mobil la computer și localizați-vă telefonul pe computer. Conectați-vă dispozitivul mobil la computer și găsiți-vă telefoanele pe computer. Navigați la General sau Setări și verificați dacă există actualizări. Aici vi se va solicita să descărcați și să actualizați, faceți clic pe el.

Dacă nu știți cum să vă localizați dispozitivul pe computer, faceți clic aici Click aici. Dacă vi se cere o parolă și nu vă amintiți Click aici.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.