iPhone: Cum să activați Hotspot-ul mobil

iPhone: Cum să activați Hotspot-ul mobil

A fi acasă atunci când conexiunea în bandă largă a scăzut poate fi cu adevărat frustrant. Observând că telefonul dvs. are încă o conexiune bună de date mobile, vă poate ajuta cu adevărat. Atâta timp cât aveți un semnal mobil și suficiente date rămase în plan, vă puteți configura telefonul să funcționeze ca un hotspot mobil. Acest ghid vă va ghida prin procesul de activare a unui hotspot mobil pe iPhone.

Hotspot-ul poate fi configurat din aplicația Setări. Pagina de setări este intitulată „Personal Hotspot” și este situată în partea de sus a aplicației Setări.

Hotspot-ul poate fi activat din „Personal Hotspot” din aplicația Setări.

Există doar două setări în meniul Personal Hotspot. „Permite altora să se alăture” este un glisor simplu folosit pentru a activa și dezactiva hotspot-ul. „Parola Wi-Fi” este parola pe care alte dispozitive vor trebui să o utilizeze pentru a se conecta la hotspot-ul dvs.

iPhone: Cum să activați Hotspot-ul mobil
Activați hotspot-ul și configurați parola în setările „Personal Hotspot”.

Câteva lucruri suplimentare pe care ați putea dori să le știți; Numele hotspot-ului tău Wi-Fi va fi același cu numele iPhone-ului tău. Puteți schimba cu ușurință numele dispozitivului, dar toate dispozitivele care au salvat detaliile conexiunii vor trebui să se reconnecteze manual ulterior. De asemenea, dispozitivele se pot conecta la hotspot-ul dvs. numai în timp ce vă aflați pe pagina de setări „Personal Hotspot”. Odată ce un dispozitiv este conectat la hotspot, puteți părăsi pagina, acesta nu va fi deconectat.

Așadar, dacă vă străduiți să conectați un dispozitiv la hotspot-ul dvs., asigurați-vă că o faceți rămâneți pe pagina de setări „Personal Hotspot”.!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.