iPhone: Cum să dezactivați VPN

iPhone: Cum să dezactivați VPN

Configurarea unui VPN pe telefonul dvs. este o modalitate excelentă de a vă asigura că activitatea dvs. de navigare rămâne privată de la furnizorul dvs. de date mobile. La un moment dat, totuși, probabil că veți dori să vă dezactivați VPN-ul. Există multe motive pentru a dori să dezactivați un VPN. De exemplu, ați putea trece la un alt furnizor VPN sau vă puteți conecta la rețeaua dvs. de domiciliu. Există mai multe moduri de a dezactiva un VPN pe iPhone, acest ghid vă va ghida prin opțiuni.

Din Setări

Cel mai simplu mod de a vă deconecta de la un VPN este în aplicația Setări. Direct sub setările „Personal Hotspot” din partea de sus a aplicației Setări, veți găsi un glisor „VPN”, atingeți-l o dată pentru a dezactiva sau activa VPN-ul implicit.

Sfat: Procesul de dezactivare a unui VPN se va întâmpla în general instantaneu, cu toate acestea, conectarea la unul poate dura ceva timp. Asigurați-vă că conexiunea la VPN s-a încheiat înainte de a începe navigarea, deoarece ați putea întrerupe procesul și vă puteți elimina protecția în caz contrar. Vă recomandăm să așteptați un minut sau două, doar pentru a fi sigur.

Atingeți glisorul VPN din partea de sus a aplicației Setări pentru a vă deconecta de la un VPN.

Există o a doua modalitate de a vă deconecta de la un VPN în aplicația Setări, sub Setări > General > VPN. Pentru a vă deconecta de la VPN, atingeți glisorul „Stare” din partea de sus a paginii, pentru a-l seta în poziția „Oprit”.

Sfat: Acestea sunt setările generale VPN; puteți vedea o listă de profiluri aici. Dacă aveți mai multe VPN-uri instalate pe telefon, puteți alege și ce profil doriți să fie implicit. VPN-ul implicit poate fi activat atingând „Stare” de mai sus glisor. Pentru a activa un VPN care nu este implicit, va trebui să deschideți aplicația VPN sau să schimbați temporar cea implicită.

iPhone: Cum să dezactivați VPN
Atingeți glisorul „Stare” din partea de sus a setărilor VPN pentru a vă deconecta de la un VPN.

Din interiorul unei aplicații

Ultimul mod de a dezactiva un VPN pe iPhone este să o faci din aplicația VPN. Fiecare aplicație VPN va arăta diferit, așa că instrucțiunile pot varia în funcție de aplicația pe care o utilizați. De asemenea, este posibil ca aplicația dvs. VPN să nu includă un buton pentru a vă conecta și deconecta de la VPN-ul său.

Deschideți aplicația VPN, apoi găsiți butonul pentru a vă conecta și a vă deconecta de la VPN. Butonul va fi probabil pe pagina de pornire a aplicației sau, altfel, va fi foarte ușor accesibil deoarece este o caracteristică cheie. Atingeți butonul după ce l-ați găsit pentru a vă deconecta de la VPN. Dacă primiți o solicitare de confirmare, confirmați că doriți să vă deconectați de la VPN.

iPhone: Cum să dezactivați VPN
Atingeți butonul „Dezactivați” sau cu un titlu similar din aplicația VPN pentru a vă deconecta de la VPN.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.