iPhone: Dezactivează chitanțele de citire iMessage

iPhone: Dezactivează chitanțele de citire iMessage

Aplicațiile moderne de mesagerie au adesea funcții suplimentare, altele decât trimiterea de mesaje. Funcții precum indicatorii care arată când cineva este online, posibilitatea de a șterge mesaje și de a citi chitanțele pot fi utile uneori. Dar există scenarii în care nici tu nu vrei aceste caracteristici. Acest ghid vă va ghida prin procesul de dezactivare a confirmărilor de citire în iMessage.

Confirmările de citire sunt o mică indicație care este folosită pentru a arăta dacă cineva a citit sau nu un mesaj. Poate fi util să știi că cineva pur și simplu nu a văzut încă un mesaj. Din păcate, chitanțele de citire aplică și o presiune suplimentară pentru a răspunde la mesaje instantaneu, mai degrabă decât oricând este convenabil. Dacă lăsați un mesaj care necesită în mod clar un răspuns ca „Citește”, dar apoi nu răspunde imediat, poate fi considerat nepoliticos, chiar dacă pur și simplu nu ați avut încă timp să răspundeți.

Setările iMessage pot fi găsite în aplicația Setări, sub Setări > Mesaje. Setarea este intitulată „Trimite chitanțe citite”. Doar atingeți glisorul în poziția „Oprit” pentru a dezactiva iMessage pentru toate mesajele.

Dezactivați setarea implicită comutând cursorul pentru „Trimite chitanțe de citire” în Setări > Mesaje.

Puteți modifica setarea pentru un anumit chat deschizând chat-ul, atingând numărul din partea de sus, apoi atingând pictograma de informații „i”.

iPhone: Dezactivează chitanțele de citire iMessage
Pentru a înlocui setarea implicită pentru un singur chat, deschideți informațiile relevante ale chatului.

În informațiile de chat, puteți anula în mod specific valoarea implicită activând sau dezactivând „Trimite chitanțe de citire”.

iPhone: Dezactivează chitanțele de citire iMessage
Înlocuiți setarea implicită de confirmare de citire în setările de informații ale unui chat.

Sfat: chitanțele de citire sunt o opțiune disponibilă numai pentru textele iMessage, nu le puteți activa pentru textele SMS.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.