iPhone: Fără sunet la apelurile primite

iPhone: Fără sunet la apelurile primite

Dacă nu puteți auzi soneria când primește un apel către Apple iPhone, există câteva lucruri care pot cauza problema. Iată o listă de lucruri de încercat.

1. Comutator de apel/Silențios

Este posibil să fi trecut cu vederea dacă comutatorul de sonerie/silențios este sau nu setat pentru a opri soneria. Comutatorul de sonerie/silențios este deasupra comutatorului de volum. Dacă puteți vedea portocaliu pe acest comutator, este setat să vibreze. Comutați-l pe sunet și ar trebui să fiți bine.

2. Măriți volumul

Asigurați-vă că nu treceți cu vederea că butoanele de volum de pe partea laterală a iPhone-ului controlează soneria. Din ecranul de pornire, apăsați butonul „Creșterea volumului” și asigurați-vă că volumul este setat la un nivel adecvat.

3. Încercați o resetare

Uneori ar putea fi necesar să resetați iPhone-ul pentru a-l face să funcționeze corect din nou. Puteți face acest lucru ținând apăsat butonul „Putere” și „Volum scăzutbutoanele ” simultan („Putere” și „Acasă” pe dispozitivele mai vechi) timp de aproximativ 5 secunde. După ce țineți apăsat butoanele, iPhone-ul ar trebui să se închidă. De acolo, pur și simplu porniți-l din nou și mai încercați soneria.

4. Este blocat în modul Căști

O altă problemă comună cu utilizatorii de iPhone care au probleme cu soneria este că dispozitivul este blocat în „Modul căști”. Acest lucru se întâmplă atunci când iPhone-ul pare să detecteze căștile conectate la dispozitiv. Citiți postarea noastră, „iPhone sau iPad blocat fără sunet” pentru sfaturi despre cum să remediați această problemă.

Sperăm că cel puțin un set de pași de mai sus v-a ajutat să remediați problema sunetului soneriei. Vă rugăm să împărtășiți experiența dumneavoastră cu această problemă în secțiunea de comentarii de mai jos.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.