iPhone, iPad și iPod Touch: Locația actuală este greșită

iPhone, iPad și iPod Touch: Locația actuală este greșită

Datele de locație de pe Apple iPhone, iPad sau iPod Touch pot fi uneori incorecte, forțând nevoia de a le schimba manual. Din păcate, nu există nicio modalitate de a schimba locația manual folosind dispozitivul în sine. Dispozitivul utilizează serviciul Skyhook pentru a vă determina locația prin punctul de acces Wi-Fi și rețelele Bluetooth.

Dacă dispozitivul dvs. nu prinde locația corectă, încercați următorii pași.

1. Resetare

Înainte de a încerca altceva, încercați o resetare rapidă. Apăsați și mențineți apăsat butonul „Putere” și „Acasă” simultan timp de aproximativ 10 secunde. Dispozitivul ar trebui să se oprească în cele din urmă. Apoi îl puteți porni din nou.

2. – Asigurați-vă că WiFi și Bluetooth sunt activate

Deschis „Setări” și setați ”Wifi” și „Bluetooth” la „Pe„. Acest lucru va permite dispozitivului să detecteze ceea ce este în jur.

3. Conectați-vă la diferite rețele Wi-Fi

Rămâneți puțin și vedeți dacă vă puteți conecta la o altă rețea Wi-Fi. Poate că există o cafenea în apropiere la care puteți conecta dispozitivul? Conectarea la mai multe rețele din jurul tău va ajuta dispozitivul să se aclimatizeze acolo unde se află cu adevărat.

4. Schimbați SSID-ul de pe router

Dacă vă conectați la propriul echipament Wi-Fi, poate doriți să încercați să schimbați SSID-ul de pe router cu un nume nou. Încercați să faceți ceva unic, deoarece așa este determinată locația dvs. de iPad și iPod Touch.

5. Trimiteți o locație la baza de date

Dacă ați încercat toate cele de mai sus și încă puteți obține locația corectă afișată. poate vrei trimiteți un punct de acces Wi-Fi la baza de date Skyhook.

Va trebui să găsiți longitudinea și latitudinea locației dvs., adresa MAC a routerului dvs (du-te la stare fila din configurarea routerului Linksys), și adresa de e-mail. Odată ce trimiteți aceste informații, poate dura peste o săptămână pentru a intra în vigoare.

Vezi si: Schimbați-mi locația pe iPod Touch sau iPhone

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.