iPhone: Resetați setările de rețea

iPhone: Resetați setările de rețea

A avea probleme de rețea cu iPhone-ul tău poate fi o adevărată durere. De la imposibilitatea de a vă conecta la o rețea Wi-Fi, până la eliminarea constantă a datelor mobile – nu este distractiv.

Dacă întâmpinați probleme persistente, este posibil ca setările de rețea ale telefonului dvs. să fie defectate. Din fericire, nu trebuie să vă resetați întregul telefon în situația de a remedia problema. În schimb, puteți pur și simplu să resetați setările de rețea. Acest lucru va reseta toate, rețelele și parolele Wi-Fi, setările celulare, setările VPN și APN. Dacă întâmpinați probleme de rețea, resetarea setărilor de rețea poate ajuta la rezolvarea acestora.

Primul pas este să deschideți aplicația Setări și să derulați în jos la „General”. Este situat în partea de sus a celui de-al treilea grup de setări.

Atingeți „General” în aplicația Setări.

Atingeți „Resetare”. Va fi penultima setare din setările „General”.

iPhone: Resetați setările de rețea
Atingeți „Resetare” în setările „General”.

A treia setare din opțiunile „Resetare” este „Resetare setări de rețea”.

iPhone: Resetați setările de rețea
Atingeți „Resetați setările de rețea”.

După ce atingeți „Resetați setările de rețea”, vi se va cere să introduceți manual parola dispozitivului, cu condiția să aveți una. Dacă nu, vi se poate solicita un alt tip de confirmare de securitate.

iPhone: Resetați setările de rețea
Introduceți parola pentru a vă verifica identitatea.

În cele din urmă, va trebui să confirmați că doriți să vă resetați setările de rețea. Nu există nicio modalitate de a anula acest lucru, așa că continuați doar dacă sunteți sigur.

iPhone: Resetați setările de rețea
Confirmați făcând clic pe „Resetați setările de rețea”.

Telefonul dvs. va reporni acum și va afișa bara de progres al instalării actualizării. Odată ce a repornit, telefonul va fi gata de utilizare din nou. Nu uitați că va trebui să vă reconectați manual la rețeaua Wi-Fi și să introduceți parola din nou, deoarece acele setări au fost șterse.

Dacă problema dvs. de conectivitate nu este rezolvată, contactați asistența Apple pentru o altă soluție.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.