iQOO 3 Recenzii și Reacții

iQOO 3 Recenzii și Reacții

BBK Electronics Corporation este o firmă multinațională privată din China care produce electronice precum telefoane, mp3, televizoare, printre altele. Compania are mai mult de 22 de ani, dar cea mai recentă lansare a telefonului are doar mai puțin de două luni. Compania este producătorul diferitelor mărci de telefoane precum Oppo, Vivo, Realme, OanePlus și IQOO.

Sediul principal al companiei este în Dongguan, Guangdong, China, dar are birouri în toată lumea. În 2017, a fost a doua cea mai mare companie de producție de telefoane din lume.

iQOO 3

La sfârșitul lunii februarie, a lansat un telefon mobil, the IQOO 3. Telefonul vine în două specificații, 8 GB RAM cu o memorie internă de 128 GB, celălalt rulează pe 12 GB RAM și un spațiu de stocare de 256 GB. Această versiune a telefonului a fost lansată pe 25 februarie, la doar 11 zile după Valentine și până acum a fost livrată doar cu o culoare neagră, dar are și argintiu și portocaliu. Este un telefon 5G și rulează pe cel mai recent telefon Android, Android 10. Capacitatea bateriei este de 4440 MAh. În prezent, este disponibil pe Ali Express, Kimoluv și flipchart, printre alte platforme. În India, telefonul a fost evaluat cu 4,3 din 5,0.

analizele utilizatorului

Telefonul pare să fie în prezent foarte popular în India și fiecărui utilizator pare să-l iubească. Utilizatorii l-au identificat ca fiind „pur și simplu uimitor”, superb și, de asemenea, un monstru de joc. Este excelent pentru a juca jocuri pe mobil și are un sistem de răcire și o baterie excelente. Alții s-au plâns totuși că singurul difuzor este scăzut și că este puțin greu.

Akash Chandak i-a dat următoarea recenzie pe Flipkart. El a spus că telefonul a fost în general frumos și a enumerat următoarele argumente pro și contra. Avantajele sunt că este o bestie de performanță, are difuzoare drăguțe, o cameră bună cu un afișaj minunat, aspect frumos, mufă pentru căști cu căști incluse în cutie și o baterie excelentă de rezervă cu o încărcare rapidă. Dezavantajele au fost o rată de reîmprospătare de 60 hz și al doilea difuzor unic.

Unul dintre puținele lucruri care oferă acestui telefon un impuls mare față de predecesorul său este octa-core 2,84 GHz, Single Core + 2,42 GHz și Tri core pe care rulează cu snapdragon 865 și specificațiile camerei, după cum urmează. Camera frontală este de 16 MP cu un ecran și un blitz LED. Și aceasta este camera din spate 48 + 13 + 13 + 2 MP Quad.

Sumit Kumar Majhi pe Flipkart are următoarele de spus despre telefonul mobil 5G: „Scriu această recenzie după 5 zile de utilizare intensă. PRO: Baterie de rezervă excelentă, de aproximativ o zi, deși am jucat 5 ore de jocuri video și am jucat call of duty cu o grafică înaltă. De asemenea, redare video în flux în date mobile. Începând cu snapdragon 865, nu s-a găsit nicio întârziere și nicio problemă de încălzire. Deci este o bestie de performanță. De asemenea, nu pot uita beneficiile acelor declanșatoare de păr. Datorită lpddr5 Ram și ufs 3.1 (numai pe acest telefon), aplicațiile rulează fără probleme și fulgerător. Încărcarea este atât de rapidă, adică 10% până la 100% în aproximativ 40 de minute. Deci nu folosiți acest cablu de date în formă de L. În timpul de încărcare, pur și simplu se încălzește. Dar din nou se răcește doar în 30 de secunde.”

El continuă spunând că camera, deși nu este grozavă, este suficient de bună. Ne-am aștepta ca, pentru prețul respectiv, telefonul să vină cu rezoluții de înaltă calitate a camerei. El spune „Camera frontală este decentă. Acea mică gaură din colț nu mă deranjează deloc în timp ce redau un videoclip. 5g nu este în India, dar 4G disponibil este suficient de rapid pentru a face accesul la Internet pe acest telefon foarte ușor și rapid. „El pare să creadă că suportul 5G instalat este doar un bonus pentru cumpărător.

„Ieșirea audio cu mufă de 3,5 mm este nivelul următor datorită HiFi-dec-ului și, deși nu are un difuzor stereo, oferă o experiență audio tare și clară. Vorbind despre interfața de utilizare IQOO, este simplă și nu la fel de grea ca sistemul de operare tactil distractiv. Din 256 GB de stocare internă, 246 GB sunt disponibile. Aceasta definește cât de ușoară este, având atât de multe personalizări. CONTRA: dezamăgirile mele sunt că acest telefon are 9,2 mm grosime și 212 gm. Ca navă emblematică, are doar un afișaj de 60 Hz. Cred că ar trebui să aibă un afișaj de cel puțin 90 Hz.”

Verdictul

Majoritatea utilizatorilor care folosesc acest telefon până acum par să-l iubească de la grafică la baterie și performanțe. Singurele probleme sunt greutatea, (utilizatorii preferă telefoanele elegante și frumoase celor groase) și dimensiunea ecranului. Se poate spune că acest telefon merită verificat. Din păcate, nu este disponibil acum pe Amazon.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.