iTunes: „Fișierul „iTunes Library.itl” nu poate fi citit” Remediere

iTunes: „Fișierul „iTunes Library.itl” nu poate fi citit” Remediere

După ce am actualizat Apple iTunes și am repornit computerul, am primit un mesaj de eroare ciudat la pornirea aplicației:

Fișierul „iTunes Library.itl” nu poate fi citit deoarece a fost creat de o versiune mai nouă a iTunes.

Am avut probleme cu fișierul iTunes Library.itl în trecut. Acesta este ciudat pentru că am fost complet actualizat la cea mai nouă versiune de iTunes, dar încă am primit această eroare. Pentru a rezolva problema, a trebuit să fac următorii pași.

Notă: va trebui să reconstruiți biblioteca iTunes după efectuarea acestor pași. Toate evaluările, listele de redare etc. se vor pierde. Fișierele media pe care le dețineți ar trebui să fie în continuare disponibile pe hard disk.

 1. Navigați până unde iTunes Library.itl fișierul este localizat.
  • MacOS – /Utilizatori/nume de utilizator/Muzică
  • Windows XP – C:Documente și setărinume de utilizatorDocumentele meleMuzica mea
  • Windows Vista – C:Utilizatorinume de utilizatorMuzică
  • Windows 10, 8 sau 7 – C:Utilizatorinume de utilizatorMuzica mea
 2. Ștergeți Biblioteca iTunes fişier.
 3. Porniți iTunes. Baza de date muzicală va fi acum goală, dar fișierele muzicale ar trebui să fie în continuare disponibile în Muzică iTunes folder situat într-una dintre locațiile menționate mai sus.
 4. Trageți și plasați Muzică iTunes folder și orice alte foldere care conțin fișierele muzicale în fereastra aplicației iTunes. iTunes ar trebui să ia ceva timp pentru a reconstrui baza de date de muzică.

Este posibil ca această remediere să nu vă facă complet fericit, deoarece există o anumită pierdere de date, dar este singura soluție pe care am putut-o găsi pentru mine.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.