Kindle Fire: Cum să adăugați note și să evidențiați text într-o carte

Kindle Fire: Cum să adăugați note și să evidențiați text într-o carte

Puteți adăuga note și evidenția text sau pasaje în cărțile de pe tableta Amazon Kindle Fire la fel ca într-o carte fizică.

  1. Atingeți și mențineți apăsat primul cuvânt din textul la care doriți să adăugați o notă sau să evidențiați. Ar trebui să fie selectat și puteți trage degetul peste text suplimentar.
  2. Odată ce ați selectat textul, lăsați-l și ar trebui să apară un meniu unde puteți selecta „Notă” sau ”Culoare„(Foc mai nou)/”Pune in evidenta„(Focul mai vechi).
    Opțiuni Kindle Fire Note și Highlight
  3. Dacă ați selectat „Notă„, va apărea o fereastră în care vă puteți introduce nota. Atingeți „Salvați” când ai terminat.

Textul și notele evidențiate pot fi accesate rapid atingând centrul ecranului și selectând „Blocnotespictograma”. Pe Kindle Fire mai vechi, puteți atinge centrul ecranului, apoi butonul „Meniulpictograma”.

Această postare se aplică pentru Kindle Fire 1 și 2, precum și pentru versiunile HD6, HD8 și HD10.

FAQ

Cum evidențiez pasaje din mai multe pagini?

Trageți parantezele în jos în partea de jos a paginii. Fire va trece la următoarea pagină, unde puteți continua să evidențiați textul.

Cum șterg notele?

Atingeți centrul ecranului, selectați „Blocnotespictograma „ pe versiunile mai noi de Kindle Fire sau „Meniul” pe versiunile mai vechi. De acolo, ar trebui să aveți un „Gunoi” pe care o puteți selecta pentru a șterge notele.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.