LG V60 ThinQ Recenzii și Reacții

LG V60 ThinQ Recenzii și Reacții

LG V60 ThinQ este o opțiune excelentă pentru cei care caută un smartphone la preț accesibil, care poate face bine elementele de bază. Dacă sunteți în căutarea unui telefon care să arate și să sune grozav, atunci ați ajuns la locul potrivit. Cu o mufă pentru căști încă pe loc, sunetul are un nivel de calitate lăudabil, care este îmbunătățit de sistemul DAC (Digital Analogue Converter) care convertește sunetul digital în analog. Această calitate îi permite să-l pună deasupra concurenței în ceea ce privește calitatea sunetului.

Recenzii despre caracteristicile LG V60 ThinQ

Acestea fiind spuse, restul smartphone-ului este un compromis între utilitate și accesibilitate. Probabil cel mai mare dezavantaj este că nu puteți cumpăra telefonul deblocat. Aceasta înseamnă că smartphone-urile LG V60 pe care le cumpărați sunt deja conectate la o anumită rețea. Prin urmare, versiunea AT & T-Mobile se vinde cu 900 USD cu o carcasă cu ecran dublu, versiunea T-Mobile se vinde cu 800 USD, iar versiunea Verizon se vinde cu 950 USD.

Pentru aceasta, veți obține performanțe de top, precum și o rezistență excelentă a bateriei și, de asemenea, un ecran foarte luminos. Acest lucru se datorează faptului că are Snapdragon 865 de la Qualcomm, care devine rapid reperul industriei în ceea ce privește chipset-urile. Bateria este foarte bună, cu o capacitate de 5.000 mAh și asta înseamnă că este mai mult decât capabilă să vă permită să jucați mai mult de câteva ore la un moment dat.

Afişa

Ecranul OLED pe care îl are este la fel de bun ca și în 2020. Aceasta înseamnă că îți vei putea citi ecranul chiar și în cele mai însorite zile și vine, de asemenea, cu un senzor de amprentă în afișaj pentru a atenua preocupările legate de securitate dacă cineva îți fură vreodată telefonul. Cu 128 GB de spațiu de stocare care este completat de un Micro SD pentru o capacitate de stocare suplimentară, LG V60 obține o notă de trecere completă atunci când vine vorba de stocarea amintirilor dumneavoastră prețioase și a altor informații importante.

Camere de luat vederi

LG a avut întotdeauna o reputație bună cu camerele sale în smartphone-urile lor și tradiția continuă. De fapt, este corect să spunem că calitatea imaginilor pe care camerele le fac în LG V60 este mult mai bună decât predecesorii săi. Cu o cameră de 64 de megapixeli disponibilă, acest lucru nu ar trebui să fie o surpriză. Pe spate există o cameră ultra-wide pentru cei dintre voi cărora le place să facă poze panoramice în loc de selfie-uri constante. Trecând la modul portret, puteți face câteva fotografii frumoase de prim-plan dacă alegeți să faceți acest lucru.

Fii pregătit totuși pentru fotografii de calitate inferioară în condiții de lumină scăzută, dar acesta este un compromis corect la prețul pe care l-ai plătit pentru el. Cu înregistrarea video 8K care este cuplată cu o cameră Steady Cam, veți fi gata să filmați clipuri fluide în HD la 1080p.

Conexiuni

Vestea bună este că este compatibil 5G, așa că nu ar trebui să aveți probleme în acest sens în viitorul apropiat. Aceasta înseamnă că veți putea obține în curând cele mai bune viteze posibile, pe care ați putea visa să le obțineți doar acum câțiva ani. Rețeaua 5G este încă în curs de desfășurare în multe părți ale lumii și, din cauza impactului Covid-19, va mai trece ceva timp până să fie complet configurată și să înceapă să fie la înălțimea hype-ului.

LG V60 ThinQ Dezavantaje

Dezavantajele sunt minore și pot fi rezolvate. Telefonul este destul de mare, cu 16,9 cm (6,65 inchi) x 7,7 cm (3 inchi), ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de un buzunar mare pentru a-l încăpea. Pentru aplicații există un sertar pentru aplicații care aranjează aplicațiile în ordine alfabetică, ceea ce face simt la fel de impersonal ca o bibliotecă. Caracteristica cheie este un accesoriu cu ecran dublu care mărește ecranul atunci când aveți chef și este atașat printr-un port USB-C. Deși este voluminos de manevrat, îmbunătățește considerabil experiența de vizionare și ar trebui să fie considerată o atracție cheie a LG V60.

Reacția noastră

Cu funcții care fac treaba și un preț care nu este dezamăgitor, este sigur că LG V60 va scădea prețul în următoarele câteva luni, pe măsură ce economia va începe din nou să se ridice. Cu toată lumea dorind totul tot timpul, trebuie să existe niște compromisuri pe parcurs și, deși LG V60 nu este cel mai avansat smartphone în acest moment, este mai mult decât capabil să facă o treabă grozavă la un preț rezonabil. LG a produs un alt produs bun care este în concordanță cu reputația lor de a face produse fiabile la un preț accesibil.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.