Modificarea permisiunilor de vizualizare parentală pe Quibi

Modificarea permisiunilor de vizualizare parentală pe Quibi

Quibi este o platformă unică de conținut, care face furori printre opțiunile clasice precum Netflix și Amazon Prime Video. Ei își prezintă cea mai mare parte a conținutului în piese de dimensiuni mici care prezintă filme de scurtă durată. Stilul lor interesant de livrare are o influență semnificativă asupra tipului de control care ar putea fi practic pentru emisiunile pe acest sistem.

Având în vedere gama largă de lucruri permise în programarea de astăzi, părinții trebuie să poată ajusta permisiunile de vizionare pentru a limita accesul la anumite emisiuni, programe sau episoade.

În timp ce programul oferă anumite evaluări care sunt legate de conținutul și arată, acesta, din păcate, nu are o funcție specifică pentru controlul parental direct pe sistemul lor. Deci, cum puteți ajusta acele setări și permisiuni?

Are Quibi funcții de control parental?

Pentru a facilita un anumit control parental, Quibi include anumite funcții de subtitrare care vin atât în ​​engleză, cât și în spaniolă. Majoritatea utilizatorilor, totuși, consideră că aceste funcții sunt semnificativ limitate și nu este posibil să personalizezi aspectul subtitrarilor. De asemenea, textul implicit al sistemului împiedică de obicei funcționalitatea de control al conținutului.

Faptul că Quibi nu are o funcție puternică de control parental este deosebit de semnificativ, având în vedere că o mare parte din conținutul prezentat este în general considerat nepotrivit pentru minori. Părinții pot restricționa doar o măsură de conținut pentru fiecare serviciu de streaming video, folosind serviciul de evaluare a conținutului Quibi.

Ca o opțiune alternativă, Tubi este un site gratuit care vine și cu unele opțiuni pentru controlul parental. Având în vedere că Quibi nu oferă mai multe conturi pentru fiecare profil, face ca întregul proces de restricție de conținut să fie mai complicat.

Vizualizați setările și informațiile despre Quibi

Dacă sunteți interesat de un anumit spectacol sau program oferit pe Quibi, puteți urma acest proces simplu pentru a continua să vă bucurați de spectacol, în ciuda restricțiilor sau limitărilor.

Atingeți „emisiune” pentru a-i permite să intre în modul de redare, apoi „meniul cu puncte de suspensie”. Veți găsi acest lucru în colțul de jos care conține miniatura emisiunii. În acest moment, veți putea citi descrierea episodului. Apoi, navigați la „pagina de detalii” a emisiunii. Urmărește emisiunea, descarcă seria sau distribuie. Puteți merge în partea de sus a paginii de destinație a serialului și puteți găsi o descriere, programul de lansare și o listă cuprinzătoare a altor episoade disponibile.

Pentru a accesa informații despre distribuția și echipa prezentată într-o emisiune, mergeți în partea de jos. Aici, veți descoperi că Quibi are o secțiune care permite spectatorilor să organizeze conținutul programat într-un singur loc. Puteți comuta notificările pentru a funcționa de la o emisiune la alta. De asemenea, puteți utiliza caracteristica Quibi pentru descărcare offline pentru a accesa emisiunile dvs. populare. Puteți chiar să descărcați și să stocați orice videoclip scurt cu această funcție, în loc să descărcați o emisiune de lungă durată online.

Chiar și cu acest proces, Quibi nu oferă recomandări cu privire la restricțiile parentale care se aplică diferitelor emisiuni. Dar acest lucru facilitează accesul la toate emisiunile tale preferate de pe această platformă fără probleme.

Alternative la controlul parental

Un VPN poate oferi o protecție valoroasă în timp ce vizionați emisiunile Quibi. Poate crea un tunel criptat pentru serviciile de streaming în timp ce vă conectează dispozitivul cu un server. De asemenea, poate interfera cu căutările dvs. online, funcționând mai mult sau mai puțin ca un mecanism de control virtual. Cu toate acestea, majoritatea dispozitivelor de streaming video trebuie de obicei să respecte funcții similare de serviciu blocate în regiune.

Concluzie

Faptul că Quibi nu are un mecanism de control parental direct nu înseamnă că familia ta se poate bucura de toate spectacolele de pe această platformă fără provocări. Puteți folosi în continuare funcția de evaluare a conținutului Quibi pentru a controla accesul la emisiuni. Cu toate acestea, puteți folosi sfaturile simple de mai sus pentru a permite familiei dvs. să se bucure de emisiuni și filme pe Quibi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.