Modificați gesturile Pixel 4 Motion Sense

Modificați gesturile Pixel 4 Motion Sense

Tehnologia radar de la Soli instalată pe dispozitivele Google Pixel 4 poate fi utilă pentru anumite nevoi, cum ar fi trezirea telefonului fără a-l atinge direct. Cu toate acestea, ca o caracteristică nouă, Motion Sense are o cantitate considerabilă de constrângeri/limitări. Unii chiar susțin că Motion Sense este doar una dintre caracteristicile trucate pe care le are telefonul Google.

Din fericire, putem măcar să modificăm sau să modificăm modul în care funcționează radarul. Vor fi menționate două metode despre cum să faceți acest lucru. Înainte de asta, rețineți că, dacă trebuie doar să dezactivați funcția sau să o modificați ușor, puteți face pur și simplu acest lucru: Accesați „Setări”—> atingeți opțiunea „Sistem” —> atingeți „Sense mișcare”.

De acolo, puteți alege să dezactivați Motion Sense cu totul sau doar pentru anumite gesturi. Puteți fie să dezactivați gestul „săriți melodiile”, gestul „tacere întreruperi” și/sau gestul „atingeți pentru a verifica telefonul”. Pentru „săriți melodiile”, puteți inversa direcția glisării de la stânga la dreapta la dreapta la stânga.

Oamenii care doresc să modifice Motion Sense într-un grad mai mare, cum ar fi remaparea gestului, vor avea nevoie de anumite instrumente și aplicații pentru a face acest lucru. Nu vă faceți griji, urmați ghidul de mai jos în consecință și veți fi bine.

Remapează gestul Motion Sense utilizând Button Mapper (nu este nevoie de root)

Dezvoltatori de la XDA a reușit să creeze o aplicație utilă pentru a modifica în continuare gestul numit Button Mapper. În ciuda numelui, nu funcționează exclusiv pentru butoane, alte funcții precum Active Edge și Motion Sense pot fi și remapate. Iată cum se face:

  1. În primul rând, asigurați-vă că toate gesturile Motion Sense sunt activate în timpul procesului, în special gestul „Atinge pentru a verifica telefonul”.
  2. Apoi, trebuie să descărcați și să instalați cea mai recentă versiune de Button Mapper din Magazin Play sau Laboratoarele XDA (este necesară permisiunea pentru a instala aplicații din alte surse, altele decât Magazinul Play).
  3. Odată ce aplicația este instalată, deschideți-o—> dacă nu se face automat, derulați în jos până în partea de jos a aplicației până când găsiți „Permisiunea Setări” —> atingeți opțiunea pentru a o activa.

Veți fi instruit să instalați ADB pe computer. Nu trebuie confundat, instrucțiunea este destul de simplă și puteți urma intuitiv procedura pas cu pas.

Dacă ADB și Button Mapper sunt instalate cu succes pe computer, puteți începe să remapați gesturile. Rețineți că trebuie să cumpărați și să faceți upgrade la versiunea Pro a aplicației pentru a face acest lucru. Deocamdată, gesturile de mișcare vor funcționa și când ecranul telefonului este oprit, pe ecranul de pornire și pe ecranul de blocare.

Cu toate acestea, odată ce ați primit Button Mapper Pro, puteți începe să modificați gestul. De exemplu, puteți atribui gestul de glisare de la stânga la dreapta pentru a porni și opri lanterna pentru a testa dacă remaparea funcționează corect.

Un alt ghid care îți oferă mai multă libertate, cu un cost

Există o modalitate mai complicată, mai puțin intuitivă de a face același lucru cu o aplicație numită „OsloBridger Magisk Module”. Dacă ești interesat, verifică asta ghid de la XDA Developers. Urmând ghidul, în cele din urmă va trebui să vă rootați telefonul, ceea ce nu este recomandat pentru majoritatea utilizatorilor. Root-ul telefonului vă poate deteriora sistemul și vă poate anula garanția dacă nu este făcută cu seriozitate și cu grijă.

Metoda de înrădăcinare are însă un avantaj; veți avea mai multă libertate de a edita gesturile. Deci, dacă sunteți interesat să „revizuiți” gestul Motion Sense, încercați.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.