Montați, ardeți și creați ISO în Windows 10

Montați, ardeți și creați ISO în Windows 10

Multe opțiuni pentru lucrul cu fișiere ISO sunt incluse în Microsoft Windows 10. Iată cum să montați, să inscripționați sau să creați o imagine ISO în Windows 10.

Montarea fișierului ISO

  1. Dacă aveți un fișier ISO existent și doriți să îl montați ca unitate de disc, faceți clic dreapta pe fișier și selectați „Deschis cu” > “Windows Explorer„.
  2. Conținutul ISO va apărea apoi ca o unitate DVD sau CD în Windows Explorer, la fel cum este pe un disc dintr-o unitate.

Puteți demonta fișierul ISO când ați terminat cu el făcând clic dreapta pe unitate în Windows Explorer și selectând „Eject„.


Arderea fișierului ISO

Dacă aveți un fișier ISO existent pe care doriți să îl inscripționați pe disc, pur și simplu introduceți un disc în unitate, faceți clic dreapta pe fișierul ISO în Windows Explorer, apoi alegeți „Acțiune” > “Arde pe disc„.
Windows 10 Inscripționare pe disc


Crearea fișierului ISO

Crearea unui fișier ISO este un lucru pe care Windows 10 nu îl poate face fără o soluție terță parte. Puteți urma acești pași.

  1. Descărcați și instalați Magic ISO.
  2. După instalarea software-ului, veți avea acum opțiunea de a evidenția fișierele, faceți clic dreapta și selectați „Adăugați la fișierul imagine…„.
    Magic ISO se adaugă la fișierul imagine
  3. Odată ce software-ul se deschide, puteți alege „Fişier” > “Salvați„, apoi salvați-l ca fișier imagine ISO standard.

Dacă nu sunteți un fan al Magic ISO, Infrarecorder este gratuit și face, de asemenea, o treabă bună.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.