Navigarea iPhone Maps nu funcționează (se blochează)

Funcția mea de navigare Apple iPhone pare să nu funcționeze corect când călătoresc. Folosesc atât aplicația Apple Maps, cât și aplicația Google Maps și ambele au aceeași problemă în care pur și simplu nu va intra în modul de navigare. După ce ați cercetat în detaliu această problemă, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a rezolva această problemă.

Notă: această postare presupune că aveți GPS activat.

1. Reporniți iPhone-ul

Repornirea iPhone-ului îl va forța să obțină informații noi despre turnul wireless. Apăsați și mențineți apăsat butonul „Putere”, apoi opriți-l, apoi porniți-l din nou.

2. Activați roamingul de date

Asigurați-vă că iPhone-ul dvs. se poate conecta la cât mai multe turnuri fără fir posibil, activând roamingul de date sub „Setări” > “Celular” > “Roaming” și întoarceți ”Roaming de date” la „Pe” (verde).

3. Activați Wi-Fi

Funcțiile de navigare pot folosi rețelele Wi-Fi din apropiere pentru a determina unde vă aflați. Asigurați-vă că Wi-Fi este activat sub „Setări” > “Wifi„. Nu trebuie să fiți conectat la o rețea Wi-Fi pentru ca aceasta să vă ajute să navigați.

Acești pași m-au ajutat foarte mult. De îndată ce am făcut toți acești trei pași, navigarea în Hărți a funcționat impecabil.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.