Opțiuni cu Apple Pencil versiunea 2

Opțiuni cu Apple Pencil versiunea 2

Versiunea 2 a Apple Pencil a înregistrat unele îmbunătățiri în comparație cu versiunea originală. Cea mai proeminentă caracteristică pe care o are Apple Pencil 2 este ușurința sa de încărcare – nu aveți nevoie de niciun cablu pentru a face acest lucru. Elementele suplimentare, cum ar fi gesturile de atingere și latența redusă, fac, de asemenea, creionul de a doua generație mai puternic.

Iată detaliul unora dintre opțiunile disponibile pentru a vă duce experiența utilizării stiloului Apple la nivelul următor.

Încărcați Apple Pencil 2 fără probleme cu tehnologia wireless

Noul sistem de încărcare introdus cu Apple Pencil 2 le-a făcut mult mai ușor pentru utilizatorii iPad Pro încărcarea stiloului. Profitând de un magnet și de tehnologia wireless, Apple Pencil 2 trebuie doar asociat cu un iPad Pro compatibil, aducându-l aproape de partea laterală a dispozitivului iPad. Dacă este făcut corect, Creionul se va prinde magnetic, semnalând că împerecherea este reușită și Creionul se încarcă.

Cu Apple Pencil original, trebuie să utilizați un cablu USB Lightning pentru a asocia și a încărca, ceea ce este mai deranjant. Rețineți, totuși, că această nouă caracteristică face ca Apple Pencil 2 să fie incompatibil cu dispozitivele iPad mai vechi și cu toate iPad-urile ulterioare după cel mai recent iPad Pro din cauza lipsei opțiunii de încărcare wireless. În prezent, Apple Pencil 2 funcționează doar pentru a treia generație – cea mai recentă – dispozitive iPad Pro (11”/12,9”).

Faceți mai mult cu atingerea de două ori

O altă completare uriașă la Apple Pencil este noua funcție de dublă atingere. Atingând de două ori oriunde în zona frontală a Creionului cu degetul, puteți fie să comutați la și de la instrumentul de șters, să comutați între instrumentul curent și cel utilizat ultima dată și să afișați paleta de culori în funcție de setarea pe care ați folosit-o. De asemenea, puteți opta pentru a dezactiva complet funcția de dublă atingere.

Multe aplicații terțe au acceptat deja funcția de dublu-apăsare, cum ar fi ProCreate, OmniGraffle 3, Concepts și așa mai departe. Alte aplicații, cum ar fi Ferită, chiar introduc propriile setări de personalizare cu privire la gest, oferindu-vă mai multe opțiuni de atingere dublă.

Navigați oriunde folosind Apple Pencil

În comparație cu alte stilouri pentru tablete, atât prima, cât și a doua generație de Apple Pencil oferă mult mai multe funcționalități, dintre care una este navigarea.

Puteți trata Creionul ca pe degetul pentru a naviga aproape oriunde în iOS. Indiferent dacă trebuie să tastați sau să glisați în jos din centru pentru a face să apară căutarea Spotlight, Apple Pencil poate face o grămadă de lucruri. Chiar dacă există câteva excepții, această funcție vă poate scuti în mare parte de problemele de a fi nevoit să ridicați și să lăsați creionul în mod repetat.

Bucurați-vă de o latență scăzută

iPad Pro de a treia generație vine și cu funcția ProMotion, permițând dispozitivului să aibă o rată de reîmprospătare ridicată de 120 Hz. Acest lucru înseamnă practic că ecranul iPad Pros își poate reîmprospăta afișajul de până la 120 de ori pe secundă. Tehnologia ajută Apple Pencil să atingă o latență scăzută de 20 ms, ceea ce face ca experiența de utilizare a creionului să fie mai „reală”.

Din fericire, această caracteristică nu este disponibilă exclusiv pentru iPad Pro-uri suportate de Apple Pencil 2, deoarece disponibilitatea este prezentă și pentru a doua generație de iPad Pro-uri care acceptă doar stylus-ul original.

Profitați de funcțiile suplimentare existente

Există o mulțime de alte funcții prezente fie cu prima, fie cu a doua versiune a Apple Pencil. De exemplu, folosind iOS Widget pentru baterie accesibil din Vizualizare astăzi ecran, puteți verifica nivelul bateriei creionului fără a fi nevoie să-l încărcați.

Există, de asemenea, o funcție de „urmă”, care vă permite să urmăriți o imagine dintr-o hârtie într-o aplicație de desen. Acest lucru este posibil, deoarece Apple Pencil funcționează și prin plastic și hârtie, la fel ca degetul.

Alte funcții cu care este posibil să fiți familiarizat, inclusiv tehnologia sensibilă la presiune, care facilitează trasarea liniilor subțiri sau grase, semnarea digitală a documentelor cu aplicația Notes și Instant Note – puteți nota instantaneu atingând Creionul din partea de sus a dormitorului Ecranul iPad Pro.

Este posibil să existe o mulțime de opțiuni suplimentare disponibile pentru Apple Pencil 2. Profitând de funcțiile menționate mai sus, precum și de celelalte, vă puteți îmbunătăți experiența folosind probabil cel mai sofisticat stylus de pe piață.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.