Outlook 2016 și 2013: Anulați programarea din calendar fără a trimite anularea participanților

Outlook 2016 și 2013: Anulați programarea din calendar fără a trimite anularea participanților

Ați făcut o întâlnire în Outlook 2016 sau 2013, dar acum doriți să o anulați fără a trimite o notificare de anulare tuturor celor pe care i-ați invitat. Când îl ștergeți din Calendar, singurele opțiuni care vi se oferă sunt:

  • Trimite anulare
  • Nu anulați

Iată cum să anulați întâlnirea fără a trimite notificarea de anulare participanților.

Opțiunea 1

  1. Selectați întâlnirea din calendar, apoi alegeți „Anulare” de la „Fişier” meniul.
  2. Eliminați adresele de e-mail din „La” camp.
  3. Selectați „Trimite Anulare„.

Opțiunea 2

  1. Selectează „Trimite primește” fila.
  2. Selectează „Lucrează offlinebutonul ”.
  3. Efectuați modificările sau ștergeți întâlnirea din calendar, apoi alegeți „Trimite anulare„.
  4. Mergeți la „Căsuță de ieșire” și ștergeți toate mesajele de anulare.
  5. Intoarce-te la „Trimite primește” și selectați „Lucrează offline” din nou pentru a-l opri.
  6. Acum o notificare va fi împiedicată să fie trimisă.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.