Outlook 2016 și 2013: Cum să trimiteți o listă de contacte

Outlook 2016 și 2013: Cum să trimiteți o listă de contacte

Dacă ați creat o listă locală de contacte (cunoscută și ca listă de distribuție) în Microsoft Outlook 2016 sau 2013, poate doriți să o partajați trimițându-l altcuiva. Iată cum puteți trimite o listă de contacte unui alt utilizator Outlook.

  1. Selectează „Acasă„, apoi deschideți „Carte de adrese„. De asemenea, puteți deschide Agenda de adrese apăsând „CTRL” + “SCHIMB” + “B„.
  2. Deschideți lista de contacte pe care doriți să o partajați.
  3. În timp ce sub „Grup de contact„, selectați „Grupul înainte” opțiune. În cele mai multe cazuri puteți alege „Ca contact Outlook„. Dacă persoana căreia îi trimiteți lista este un utilizator non-Outlook, vă recomandăm să utilizați „În format Internet (vCard)„.
    Outlook Forward Contact Group
  4. Se creează un e-mail cu lista de contacte atașată. Compuneți mesajul, apoi trimiteți-l.Grup de contacte Outlook Compone

Odată ce utilizatorul îl primește, poate pur și simplu trage fișierul atașat din e-mail în „oameni” în partea de jos a ecranului pentru a-l salva în contactele lor. Consultați „Outlook 2016 & 2013: importați lista grupurilor de contacte” pentru mai multe opțiuni.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.