Pariul mare al Apple pe ochelari și funcții AR

Pariul mare al Apple pe ochelari și funcții AR

A existat multă agitație cu privire la modul în care realitatea augmentată este viitorul marketingului digital și sfârșitul unei ere pentru realitatea virtuală. Apple a fost primul care a anunțat această schimbare majoră încă din 2016, când directorul executiv a anunțat producția de ochelari de realitate augmentată. S-a zvonit că chiar și site-urile web vor trece la realitate augmentată în 2022. Ochelarii Apple AR fac ca aceasta să fie o posibilitate mult mai realistă.

Potrivit Wikipedia, realitatea augmentată este „o experiență interactivă a unui mediu real în care obiectele care locuiesc în lumea reală sunt îmbunătățite de informații perceptive generate de computer, uneori prin mai multe modalități senzoriale, inclusiv vizual, auditiv, haptic, somatosenzorial și olfactiv. ”

După cum se spune, viitorul este aici. Sau așa ne-a promis Apple. În 2017, compania a promis că va lansa primii ochelari de realitate augmentată în 2020. Au existat chiar zvonuri că Apple ar avea echipa care a lucrat la căștile Hololens pentru Facebook, iar Microsoft lucrează în prezent foarte mult pentru a transforma ochelarii de realitate augmentată în realitate.

Apple, Google, Facebook, Microsoft fac parte din marile firme de tehnologie și au fost în fruntea tehnologiei încă de la evoluția acesteia. Dar ce se întâmplă când uriașii blochează coarnele?

Este greu de imaginat o lume tehnologică fără Google, Apple sau Microsoft. Deci, ce se întâmplă dacă una dintre aceste companii a spart apele și ar fi fost prima care a lansat tehnologia reală augmentată? I-ar putea propulsa pe numărul unu printr-o marjă foarte distinsă. Aceasta a fost intenția Apple când a anunțat că proiectul de ochelari augmentați va fi lansat în 2020.

Dar, în timp ce majoritatea pasionaților de tehnologie și consumatorilor și-au ținut respirația și au așteptat, este posibil ca ochelarii să fi fost amânați înapoi în 2022-2023. După cum se dovedește, nu mai sunt promiți doar ochelarii de realitate augmentată, ci ochelarii AR și căștile încorporate împreună. Asta înseamnă că Apple intenționează să omoare două păsări dintr-o singură lovitură. Asta va face căștile HoloLens irelevante.

De-a lungul anilor, odată cu noua lansare a fiecărui iPhone, au fost adăugate noi funcții pentru a încorpora realitatea augmentată, așa că va fi sigur să presupunem că ar avea nevoie de un iPhone pentru a opera ochelarii de realitate augmentată. Acest lucru ar putea duce, de asemenea, la o cerere suplimentară pentru iPhone-uri

Ceea ce ar trebui să facă ochelarii AR este să permită utilizatorilor să vadă cuvântul cu ochii, dar cu îmbunătățiri generate de computer, permițând în același timp utilizatorilor să interacționeze cu realitatea îmbunătățită.

Dacă Apple reușește cu AR, ai putea paria că alte companii pot ajunge în cele din urmă din urmă, dar până atunci ar fi cazul leului care urmărește ghepardul. Puteți, de asemenea, să pariați pe cel mai mic dolar că Microsoft sau Google au și ceva în mânecă.

Dar dacă Apple nu reușește să-și atingă lansarea țintă din 2023 sau Microsoft sau Google le învinge? Acesta ar fi un scenariu interesant de luat în considerare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.