Permiteți accesul la program prin McAfee Personal Firewall

Permiteți accesul la program prin McAfee Personal Firewall

McAfee Personal Firewall blochează accesul unui program la Internet? Poate doriți să deblocați aplicații precum programele de chat, clienții de e-mail sau jocurile video pentru a accesa Internetul. Iată unde puteți găsi setarea pentru a permite aplicațiilor să se conecteze la Internet.

Tutorialul se bazează pe versiunea 13.6 a McAfee Internet Security.

  1. Faceți clic dreapta pe sigla McAfee din bara de activități Windows în jos, apoi selectați „Schimbă setările” > “Firewall„.
  2. Selectează „Conexiuni la Internet pentru programe” opțiune.
  3. Alegeți programul pentru care doriți să permiteți accesul, apoi selectați „Editați | ׄ. Dacă programul nu este listat, selectați „Adăuga”, apoi selectați „Naviga” pentru a alege aplicația.
  4. În „Acces„, selectați „Sosire și ieșire” pentru a permite atât traficul de intrare, cât și de ieșire către aplicații. În caz contrar, selectați „Numai de ieșire” pentru a permite numai traficul de ieșire.
  5. Pentru meniul derulant „Utilizați porturile desemnate” ar trebui să fie suficient pentru a funcționa cu majoritatea aplicațiilor. În caz contrar, puteți selecta „Deschideți porturi către rețelele de acasă și de la serviciu„, sau „Deschis pentru toate dispozitivele„.
  6. Este deasemenea o „Garda Net” secțiune. Această setare poate bloca o parte din trafic pentru anumite aplicații. Dacă aveți probleme cu aplicația după setarea tuturor elementelor de mai sus, poate doriți să setați „Garda Net” la „Off„.
  7. Selectați „Salvați„.
    Setări McAfee Firewall
  8. Închideți McAfee Personal Firewall.

Ești pregătit! Aplicația ar trebui acum să aibă acces la rețea prin firewall.

FAQ

Ce este Net Guard?

Este un nivel de protecție pe care McAfee îl oferă în cazul în care monitorizează conexiunea și o validează împotriva informațiilor de încredere privind adresa IP. Se știe că cauzează probleme cu unele aplicații.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.