Pinterest: Creați panou privat

Pinterest: Creați panou privat

Plăcile secrete sunt o modalitate excelentă de a ține ace interesante departe de privirile indiscrete – în mod implicit, doar tu și persoanele pe care le invitați în mod special le puteți vedea. Nu apar în căutări, în feedul dvs. de acasă sau oriunde altundeva. Pinurile salvate pe acesta nu vor declanșa o notificare pentru persoana care a făcut pinul și nici numărul total de pinuri nu va crește.

Crearea unui panou secret sau privat este incredibil de ușor – tot ce trebuie să faceți este să creați un nou panou și să comutați opțiunea „Secret” în stadiul în care îl denumiți. Noul tău panou va fi privat.

Setarea secretului

De asemenea, puteți face privat un panou existent dacă decideți că preferați să continuați fără ca nimeni să vă vadă colecția de pini. Pentru a edita un panou existent, trebuie să accesați secțiunea Prezentare generală a panourilor din profilul dvs.

Găsiți panoul pe care doriți să îl faceți privat și faceți clic pe butonul Editați. Veți putea selecta o opțiune etichetată „Păstrați această tablă secretă”. Faceți acest lucru și tabloul dvs. va fi schimbat în secret.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.