Preluați controlul asupra notificărilor dvs. iOS 12 cu aceste sfaturi utile

Preluați controlul asupra notificărilor dvs. iOS 12 cu aceste sfaturi utile

iOS 12 vine cu câteva modificări benefice, iar unul dintre multele lucruri pe care le puteți face este să vă gestionați notificările. Ceea ce este și mai bine este că pașii pe care trebuie să-i urmezi sunt prietenoși pentru începători și pot fi anulați cu ușurință dacă te răzgândești vreodată pe drum.

Cu opțiunile de notificare oferite de iOS 12, veți putea, în sfârșit, să aveți notificările exact așa cum doriți. Vor fi mai ușor de citit și nu vor ocupa prea mult spațiu de afișare. Următoarele modificări ale notificărilor pot fi găsite numai în iOS 12 și sunt mai ușor de gestionat decât înainte.

Cum să gestionați diverse notificări din aceeași aplicație

La un moment dat, fără îndoială, ați avut de a face cu primirea diferitelor notificări, cu iOS 12 puteți avea notificările grupate împreună. Puteți chiar să le închideți pe toate din ecranul de blocare atingând notificarea de sus, urmată de X în dreapta sus.


Cum să primiți notificările în liniște

Există notificări de care poți trece un timp fără, dar pur și simplu nu te vor lăsa în pace. Există o modalitate prin care puteți trimite acele notificări direct la Centrul de notificări. Nu va trebui să vă ocupați de notificări de pe ecranul de blocare, astfel încât să vă puteți odihni.

Preluați controlul asupra notificărilor dvs. iOS 12 cu aceste sfaturi utile

Puteți face acest lucru glisând notificarea spre stânga și atingând butonul Gestionați. Vi se va cere să introduceți parola, iar opțiunea Livrare în liniște va fi chiar în partea de sus. Chiar sub această opțiune se află opțiunea Turn impar, aceasta va dezactiva notificările numai pentru această aplicație.


Cum se utilizează gruparea notificărilor

Cu Notification Grouping, puteți avea toate notificările dintr-o singură aplicație grupate împreună. Accesând Setări > Notificări > Aplicație ale cărei notificări doriți să le modificați > Gruparea notificărilor.

Preluați controlul asupra notificărilor dvs. iOS 12 cu aceste sfaturi utile

Setarea va fi setată la automat, ceea ce face această opțiune este că grupează notificările din aceeași aplicație (Mesaje, de exemplu), dar nu împărțite pe persoană. Dacă alegeți Prin aplicație, notificările dvs. nu vor fi sortate, ci grupate.

Dacă dezactivați această funcție, toate notificările dvs. vor fi distribuite ca și cum au fost în iOS 11. Atâta timp cât sunteți aici, puteți, de asemenea, să împiedicați dispozitivul dvs. iOS să afișeze informații despre notificări. Atingeți Afișare previzualizări, urmat de Niciodată (implicit).

Dacă doriți fie să dezactivați, fie să activați insignele sau sunetele pentru aplicații, va trebui să faceți acest lucru în funcție de aplicație. După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, veți găsi și acele opțiuni după ce selectați o aplicație.


Concluzie

iOS 12 vine cu unele modificări foarte necesare și, sperăm, actualizările viitoare vor aduce și mai multe funcții grozave. Notificările tale sunt acum mai bune ca niciodată, dar ar fi mai bine dacă ai putea adăuga o modificare la diferite aplicații simultan. Presupun că putem aștepta. Cu ce ​​funcții de notificare ați dori să vină iOS 12?

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.