Probleme cu microfonul Google Pixel defect

Probleme cu microfonul Google Pixel defect

Google Pixel este un dispozitiv bun care este la modă, având cea mai recentă tehnologie și caracteristici. Google Pixel X și Pixel XL au fost bine primite de piață. Cu toate acestea, ulterior s-a descoperit că au o problemă cu microfonul. Acest lucru a dus la aceste smartphone-uri să aibă performanțe audio slabe, de la microfoanele cu sunet neregulat sau care nu funcționează deloc.

Probleme cu microfonul Google Pixel defect

Problemele cu microfonul defecte Google Pixel sunt o problemă binecunoscută de către producător. S-au constatat că problemele cu microfonul defecte Google Pixel apar în gama inițială de dispozitive Pixel X și Pixel XL. Google a recunoscut că a existat o problemă și a fost atribuită „o fisurare a firului de păr în conexiunea de lipire a codecului audio”. Ei au oferit apoi o înlocuire în garanție proprietarilor de smartphone-uri defecte ca soluție la acest lucru. Cu toate acestea, aceste informații sunt cunoscute și de către revânzători și de dvs. ca utilizator final? Se știa că un dispozitiv defect a fost lansat cu bună știință pe piață? Care ar fi drepturile utilizatorului final în acest caz?

Proces Google Pixel

Deoarece eroarea de fabricație era binecunoscută de către Google și au lansat dispozitivele afectate pe piață, aceștia au fost de vină. S-a descoperit că prima generație de Google Pixel X și Pixel XL au probleme cu microfonul și difuzorul. Google, mai târziu, s-a asigurat că problema a fost remediată în timp ce producea dispozitive mai noi. Acest lucru a dus la un proces împotriva Google de către proprietarii Pixel. Cazul este The Weeks v. Google LLC (Pixel) Settlement Website. În mai 2019, Google a fost obligat să plătească 7,25 milioane USD drept compensație pentru dispozitivele defecte. După aprobarea finală de către Curtea Statelor Unite ale Americii pentru Districtul de Nord al Californiei, părțile afectate au fost libere să-și depună cererile, cu 7 octombrie 2019 ca termen limită pentru a face acest lucru.

Eligibilitatea pentru compensare

Pentru a fi eligibil pentru compensație, ar trebui să aveți un dispozitiv Pixel sau Pixel XL defecte care a fost fabricat înainte de 4 ianuarie 2017. Google va plăti sume de până la 20 USD TOȚI proprietarii Pixel și Pixel XL. Aceasta înseamnă că utilizatorii Pixel care pot furniza documentație ca formular sau dovadă sau pretind că au avut probleme cu microfonul și/sau difuzorul pe dispozitivul lor de prima generație și, de asemenea, cei care nu au avut probleme cu microfonul sunt eligibili pentru compensație.

Există, de asemenea, un grup de oameni care au primit cea mai mare plată – 500 USD. Acestea sunt persoane care au returnat inițial un smartphone Pixel defect și au ajuns să aibă încă un dispozitiv defect. O situație diferită care s-a jucat a fost pentru cei care au returnat o dată un dispozitiv defect. Acest grup de oameni a primit o compensație de 350 USD. Sunt si unii care au platit o fransa de asigurare. Acest grup de persoane era eligibil să primească întreaga valoare rambursată. Este demn de remarcat că doar 25% din suma decontării (7,25 milioane USD) a fost rezervată pentru creanțele standard. Prin urmare, dacă doriți să obțineți o plată este să trimiteți un formular de revendicare. Celelalte drepturi și opțiuni legale ale părților afectate includ excluderea, să nu facă nimic sau să comenteze sau să opună înțelegere și/sau să participe la o audiere. Repartizarea plăților de decontare către reclamanți a început la 12 februarie 2020 și este un proces în derulare.

Vorbește și acționează asupra problemei tale cu pixelii

Este un fapt că există probleme cu microfonul Google Pixel defecte. Cu toate acestea, există și o soluție la acest lucru și acum că aveți cunoștințele despre cum să procedați în acest sens, puteți acționa în consecință. Dacă dețineți un dispozitiv Pixel X sau Pixel XL de prima generație, puteți obține o soluție la problemă și puteți solicita despăgubiri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.