PS4: Trimiteți audio la căștile conectate Dualshock

PS4: Trimiteți audio la căștile conectate Dualshock

Posibilitatea de a conecta căști la controler este o caracteristică bună, dar numai atunci când funcționează. Deși, în general, PS4-ul tău este suficient de inteligent pentru a ști când un set cu cască este conectat, nu îl folosește întotdeauna pentru sunetul tău – sau oricum nu îl folosește în totalitate.

Din fericire, poți remedia asta. Pentru a face asta, trebuie doar să țineți apăsat butonul PlayStation de pe controler timp de aproximativ 3 secunde. Veți vedea meniul care vă permite să opriți PS4 dacă doriți – în schimb, selectați opțiunea Ajustare dispozitive.

În cadrul acestuia, veți vedea a treia opțiune etichetată ca Ieșire la căști. Opțiunea implicită pentru aceasta este numai Chat Audio – asta înseamnă că sunetele obișnuite ale jocului sunt încă difuzate prin orice alte canale audio pe care le aveți. Schimbați opțiunea de a spune All Audio.

Când ați terminat, puteți utiliza opțiunea Control volum pentru a regla volumul sunetului pentru căști. Când ați terminat, ieșiți înapoi din meniu și setările dvs. vor intra în vigoare.

Sfat: Dacă, din greșeală sau altfel, deconectați căștile, PS4 va comuta automat sunetul înapoi la dispozitivul audio principal.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.