Reacții ASUS ZenFone 6

Reacții ASUS ZenFone 6

Apariția telefoanelor de ultimă generație a făcut ca diverse companii de telefonie să producă telefoane puternice pentru a concura favorabil pe piață. Vom arunca o privire la ASUS ZenFone 6, un telefon produs de compania taiwaneză ASUS. Acesta este un smartphone bun, care are caracteristici uimitoare și este încă nou pe piață. A fost lansat în India la jumătatea anului 2019.

Reacții ASUS ZenFone 6 în India

India este o țară frumoasă, care are peisaje mărețe, festivaluri colorate și oameni minunați. O asemenea frumusețe este uimitoare de văzut și, mai bine, surprinsă. Cu un telefon cu cameră bună, puteți face fotografii și videoclipuri cu o intensitate și o claritate uimitoare. Au existat recenzii bune despre telefon înainte și după ce a fost lansat pe piață. Lansat pe 19 iunie 2019, ASUS ZenFone 6 a fost bine primit pe piața indiană, deoarece caracteristicile precum încărcarea rapidă, o cameră rotativă și prețurile care se potrivesc cu ceea ce este oferit în alte regiuni atrag piața. În mod surprinzător, telefonul cântărește mai puțin decât un iPhone. ASUS ZenFone 6 cântărește doar 190 de grame. Acest lucru îl face un dispozitiv foarte puternic, dar portabil pentru mulți. Există, de asemenea, caracteristici și specificații care fac din ASUS ZenFone 6 o alegere dintre multe din India.

Caracteristici ASUS ZenFone 6

Ecranul elegant de 6,4 inchi oferă telefonului o vedere fantastică. Chiar dacă nu mulți și-ar dori telefoane cu ecrane mari, pentru acesta, are un ecran mare și o performanță puternică. Spre deosebire de alte telefoane care folosesc tehnologia OLED, acest telefon are un ecran LCD, ceea ce înseamnă că ecranul nu consumă multă energie, maximizând astfel durata de viață a bateriei.

Durata de viata a bateriei

Acest telefon fabulos are o capacitate a bateriei de 5000 mAh. Bateria acestuia poate dura până la nouă ore în timp ce telefonul este utilizat pe scară largă. Bateria poate dura până la 2 sau 3 zile când nu este utilizată pe scară largă. Utilizatorii acestui telefon au apreciat durata de viață lungă a bateriei. Bateria nu este detașabilă.

Performanță puternică

Visul oricărui utilizator de telefon este să obțină un telefon cu o performanță dominantă. ASUS ZenFone6 este complet echipat cu 6 GB RAM, iar acest lucru va garanta o performanță de mare viteză în timpul utilizării telefonului. Are o versiune de Android 9.0 și fără a uita procesorul Snapdragon. Această performanță a fost apreciată de utilizatorii săi, deoarece au fost făcute remarci pozitive că telefonul nu îi dezamăgesc.

Capacitate de stocare

Este visul tuturor să păstreze amintiri cât mai mult timp posibil. Acest lucru a fost posibil prin capacitatea fantastică de stocare de 128 GB pe care o are telefonul. Din păcate, dispozitivul nu acceptă carduri de stocare externe. Faptul că are o capacitate substanțială de stocare i-a făcut pe mulți oameni să reacționeze pozitiv față de telefon, deoarece este puțin să găsești un telefon cu o capacitate de stocare atât de mare.

Camera

Amintirile ne sunt atât de dragi și celor mai mulți dintre noi le place să trecem în revistă amintirile. Obținerea celei mai bune subtitrări a amintirilor tale va fi esențială pentru a te ajuta să le ții minte. Acest telefon are o cameră principală de 48 de megapixeli, care este completată cu un obiectiv cu unghi larg de 13 megapixeli. Aceasta înseamnă că veți obține cea mai bună vedere asupra lăstarilor dvs. Un lucru fantastic este camera de învârtire. Majoritatea telefoanelor de pe piața actuală au astăzi camere selfie în partea de sus a ecranului și de multe ori sunt de obicei foarte mici și nu sunt ușor de observat.

Camera de 48 de megapixeli este o cameră flipping. Prin aceasta vreau să spun că camera din spate se poate răsturna și poate fi folosită ca cameră selfie. Aceasta este o caracteristică remarcabilă, în special pentru acest telefon puternic, deoarece nu multe telefoane au o astfel de caracteristică. În ceea ce privește calitatea, camera produce fotografii de înaltă calitate și, cu siguranță, ești asigurat de captură video HD. Au existat foarte multe remarci pozitive cu privire la camera acestui telefon.

ASUS ZenFone 6 duce ziua în India

După ce am elaborat unele dintre caracteristicile fantastice ale ZenFone 6, care au dus la remarci pozitive în rândul utilizatorilor lor, ar trebui să luați în considerare achiziționarea acestui telefon uimitor. Chiar dacă telefonul este destul de scump, veți obține valoare pentru banii tăi. Asus ZenFone 6 este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune de pe piață, iar consumatorii indieni care au ales ASUS sunt de acord cu acest lucru.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.