Recenzie: Avast VPN este bun?

Recenzie: Avast VPN este bun?

Alegerea unui VPN de încredere care are caracteristicile pe care le doriți este importantă dacă achiziționați o licență care durează mai mult de o lună. Evaluarea dvs. personală dacă un VPN este bun sau nu va varia, în funcție de ceea ce îl doriți și de ce caracteristici are. Avast SecureLine VPN are o mulțime de puncte pozitive care l-ar putea face un VPN bun pentru mulți, dar nu pentru toți. Mai jos sunt câteva dintre lucrurile pe care trebuie să le știți înainte de a vă angaja în acest serviciu.

Securitate criptare

Avast utilizează algoritmul de criptare AES de 256 de biți de vârf pentru a vă cripta conexiunea la serverele lor VPN. Criptarea este un proces de amestecare a datelor folosind un cifr de criptare și o cheie de criptare. „256 de biți” se referă la câte chei de criptare posibile există, se traduce în 2^256 sau 2 înmulțit cu el însuși de 256 de ori. Numărul total de chei de criptare posibile este atât de mare, încât există mai puțini atomi în univers decât chei posibile. Cu puterea de procesare dedicată a unui super-computer de secole, încă nu ați putea ghici cheia de criptare corectă. AES pe 256 de biți este cel mai bun algoritm de criptare disponibil pentru a vă proteja comunicațiile.

Torrenting și Streaming

Avast acceptă torrenting, un tip de partajare de fișiere P2P sau Peer-to-Peer, pe serverele sale în următoarele locații, conform acestora Pagina de întrebări frecvente.

Oraș Țara/Stat
Praga Republica Cehă
Frankfurt Germania
Amsterdam Olanda
Orașul New York New York
Miami Florida
Seattle Washington
Londra Regatul Unit
Paris Franţa

Totuși, site-urile de streaming, cum ar fi Netflix, nu sunt acceptate. Veți primi mesajul de eroare standard Netflix care vă indică să nu utilizați un VPN atunci când vă conectați la majoritatea serverelor. Experiența dvs. cu alte site-uri de streaming poate varia, dar ar trebui să căutați un alt VPN dacă doriți să îl utilizați pentru a transmite conținut în mod fiabil.

VPN Kill Switch

Avast SecureLine VPN oferă un comutator VPN care poate bloca toate comunicațiile în rețea de pe dispozitivul dvs. dacă acesta se deconectează de la VPN. Acesta este conceput pentru a vă proteja datele împotriva scurgerii dacă VPN-ul se deconectează în mod neașteptat.

Politica de logare

Avast anunță că nu se înregistrează „site-urile web vizitate sau utilizarea aplicațiilor”, iar politica sa de confidențialitate susține acest lucru. Totuși, înregistrează unele detalii despre adresa IP, marcaje temporale și statistici de utilizare a lățimii de bandă. În trecut, a transmis aceste date agențiilor guvernamentale atunci când i-a fost solicitat și le-a vândut agențiilor de publicitate. Dacă confidențialitatea este motivul principal pentru care doriți să utilizați un VPN, banii dvs. sunt cheltuiți mai bine pe servicii care nu înregistrează deloc date de utilizare.

Scurgeri de date

DNS sau Domain Name System este un protocol folosit pentru a traduce adresele URL în adrese IP. Un VPN prost configurat poate transmite cereri DNS către ISP-ul dvs., ceea ce le poate permite să monitorizeze site-urile web pe care navigați, deși nu în ce pagini specifice. Avast SecureLine VPN este configurat pentru a se asigura că traficul dvs. DNS este direcționat prin VPN, protejându-vă de monitorizarea ISP-ului.

Preț

Licențele sunt oferite pe o perioadă de unul, doi sau trei ani pentru unul sau cinci dispozitive. Cel mai ieftin pachet costă 47,88 USD pentru primul an și 59,99 USD la reînnoirea anuală. O licență de 3 ani pentru 5 dispozitive costă 143,64 USD în primii trei ani, apoi costă 269,99 USD pentru reînnoire la fiecare trei ani.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.