Recenzie iPhone X (64 GB).

Recenzie iPhone X (64 GB).

Probabil una dintre cele mai de încredere companii producătoare de telefoane mobile din lume, Apple este încă în afacerea de a ridica ștacheta cu fiecare produs lansat. Designul superior, aspectul elegant și natura clasică a produselor lor sunt ceea ce le diferențiază de celelalte.

Chiar de la lansarea primului său telefon mobil, Apple a primit recunoaștere și sprijin din partea oamenilor din întreaga lume. iPhone X lansat recent de Apple a făcut furori pe piața telefoanelor mobile, vânzându-se la o rată incredibil de mare.

Dacă sunteți în căutarea unui telefon nou, această recenzie a iPhone X vă poate ajuta să descoperiți dacă aceasta este alegerea perfectă pentru dvs.

Avantaje și dezavantaje ale utilizării produselor Apple

Dacă vă gândiți la oricare dintre produsele Apple care sunt astăzi pe piață, este important să luați în considerare întregul ecosistem Apple și avantajele și dezavantajele care vin cu acesta. Chiar dacă dețineți un singur produs, veți fi presat să utilizați funcții și servicii exclusive Apple.

În timp ce pentru unii acest lucru poate fi un dealbreaker, alții vor considera că este benefic să aibă un astfel de sistem complet.

Pro

– Design rafinat
– Compatibilitate perfectă hardware și software
– Aplicații și funcții native
– Asistență excelentă pentru clienți

Contra

– Nu este modificabil
– Lipsa asistenței pentru produse terță parte
– În general, scump

Dacă doriți să cumpărați un iPhone X, o puteți face fără contract, cumpărându-l de la Amazon. Va avea în continuare toate funcțiile și integrarea cu Apple, dar nu veți fi obligat să aveți un contract cu niciun operator de transport.

Arata si Design

iPhone X este la fel de mare ca iPhone 8, dar mai mic decât iPhone 8 Plus și este, de asemenea, mai greu. De ani de zile Apple a reciclat un design similar în mod repetat, dar se termină acum cu iPhone X. Apple a făcut o mișcare îndrăzneață retrasând emblematica și istorică tasta Acasă, în timp ce a introdus ecranul fără ramă. Touch ID a fost, de asemenea, eliminat. X a câștigat, de asemenea, un ecran AMOLED pentru o experiență iPhone mai bună și captivantă și are un spate din sticlă, creând o senzație grozavă de performanță superioară a telefonului în mâinile tale.

Performanţă

Vă prezentăm noul cip de siliciu personalizat Apple numit A11 Bionic. Apple a făcut upgrade de la un procesor quad-core la unul cu șase nuclee care pot rula simultan, cu un prim GPU conceput de Apple; cele anterioare au fost proiectate de PowerVR. Noul cip A11 funcționează cu procesorul de 10 nm, ceea ce îl face relativ mai mic, mai puternic și mai eficient în comparație cu iPhone 8. A11 este compus din 3 nuclee care promit o viteză de performanță cu până la 30% mai mare în comparație cu fuziunea A10.

Software, recunoaștere facială și hardware

iPhone X rulează pe iOS 11. Odată cu eliminarea tastei Acasă, acest iOS a fost creat în întregime pentru iPhone X, cu gesturi și funcții noi. Vine cu noi caracteristici de utilizare, design rafinat și învățare automată avansată.

Scoaterea butonului de home a venit și odată cu evacuarea Touch ID-ului, care a lăsat loc pentru altceva, și asta este recunoașterea facială. Nu trebuie să începeți să vă faceți griji cu privire la securitatea dvs. atunci când vine vorba de iPhone X și să vă luați la revedere că trebuie să vă memorați codurile de acces.

iPhone X folosește recunoașterea facială care îi întărește securitatea. Acum este aproape imposibil ca telefonul tău să fie spart, deoarece iPhone X poate memora doar o singură față. Timpul estimat pentru a configura recunoașterea facială este de aproximativ un minut și apoi funcționează relativ rapid, ceea ce înseamnă că vă puteți debloca telefonul în câteva secunde.

Funcția de recunoaștere facială este impresionantă, deoarece îți va recunoaște fața chiar dacă purtați o pălărie sau ochelari de soare.

Caracteristicile camerei

iPhone X are o configurație de cameră identică cu iPhone 8 plus; o configurație de cameră duală de 12 MP. La acesta se adaugă o sticlă de safir rezistentă la zgârieturi pentru a-l păstra nedeteriorat. iPhone X păstrează noul procesor de imagine și algoritm de reducere a zgomotului, asistat de cipul A11.

Este complet echipat pentru analiza în timp real a imaginii și a mișcării. Pentru capacitățile video, există moduri 4k la 60fps și 1080p la 240fps pentru videoclipuri mai realiste.

Imaginile la lumina zilei realizate cu iPhone X sunt absolut uluitoare. Foarte realist, cu zgomot redus, contrast remarcabil și focalizare automată precisă. Modul HDR se adaugă doar la capturarea realistă a imaginilor și aduce fotografiile tale la viață.

Afişa

Funcția cea mai așteptată pentru iPhone X este, fără îndoială, ecranul AMOLED de 5,8 inchi cuplat cu suport video HDR și rezoluție de 1125 x 2436px, oferindu-i o densitate de pixeli de 458ppi. Când AMOLED-ul este plasat sub un microscop, se dezvăluie o matrice Diamond PenTile.

Recenzie iPhone X (64 GB).

Durata de viata a bateriei

iPhone X vine cu o baterie Li-Po nedetașabilă de 2.716 mAh, care este egală cu iPhone 8 Plus. De asemenea, vine cu un mod de consum redus, care este activat manual, care va prelungi durata de viață a bateriei iPhone X odată ce scade sub pragul de 20%.

iPhone X iese din cutie cu un încărcător de perete lent de 5V/1A care reîncarcă doar o baterie descărcată la aproximativ 20% într-un interval de timp de încărcare de 30 de minute. Cu toate acestea, iPhone X acceptă încărcare rapidă prin furnizarea de energie USB-C dacă aveți un cablu adecvat și utilizați un încărcător compatibil. Cu acestea, puteți obține până la aproximativ 45-50% din durata de viață a bateriei într-un interval de timp de încărcare de 30 de minute. Este disponibilă și încărcarea wireless.

iPhone X are un rating de rezistență de până la 74 de ore la o singură încărcare completă și poate dura aproximativ 19 ore de convorbire 3G. Când vine vorba de navigarea pe web, durează aproximativ 9 ore și te poți bucura de redare video până la 12 ore. Timpul de redare a videoclipurilor iPhone X a scăzut cu aproximativ 3 ore în comparație cu cel al iPhone 8 Plus, ceea ce înseamnă că ecranul AMOLED al iPhone X consumă mai multă putere decât unitatea LCD din iPhone 8 Plus.

Verdictul final

Un lucru care te poate speria de această frumusețe este prețul. Dacă intenționați să-l scoateți imediat din cutie, ar trebui să rețineți că veți plăti aproape 1000 USD. Cu toate acestea, este unul dintre cele mai bune telefoane pentru a face față pieței actuale de telefoane mobile.

Odată cu începutul unei noi generații de iPhone care începe cu iPhone X, au fost aduse o mulțime de îmbunătățiri. Nu ai putea cere mai multe funcții într-un smartphone. Designul său premium și viteza de procesare rapidă, printre multe alte caracteristici, fac din iPhone X un rupător de afaceri și un smartphone foarte de dorit pentru a pune mâna.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.