Rechemare mesaj de e-mail în Outlook 2019/2016

Rechemare mesaj de e-mail în Outlook 2019/2016

Amintiți-vă mesajul de e-mail în Microsoft Outlook 2019 sau 2016 dacă ați trimis un mesaj pe care ați dori să aveți o a doua șansă să îl trimiteți. Efectuați acești pași cât mai repede posibil după ce mesajul de e-mail a fost trimis pentru a asigura cele mai bune rezultate.

Această opțiune va funcționa numai pentru destinatarii care folosesc Outlook sau alt client de e-mail compatibil. Retragerea este disponibilă numai pentru clienții Windows. Outlook 2016 pentru Mac nu acceptă o opțiune de rechemare.

  1. Deschide „E-mail trimis” dosar sau alt folder în care sunt stocate articolele trimise.
  2. Deschide mesajul (fă dublu clic pentru a deschide într-o fereastră nouă).
  3. Selectează „Acțiuniopțiunea „Mutare” secțiunea „Mesaj” fila.
  4. Selectați „Amintiți-vă acest mesaj…
  5. Alegeți dacă să „Ștergeți copiile neîntepate ale acestui mesaj” sau ”Ștergeți copiile neașteptate și înlocuiți-le cu un mesaj nou„. De asemenea, puteți verifica „Spuneți-mi dacă rechemarea reușește sau eșuează pentru destinatar.” dacă doriți să primiți un e-mail care vă spune dacă mesajul a fost rechemat sau nu.
    Outlook Rechema acest mesaj de dialog
  6. Selectați „Bine„.

Se va încerca apoi să reamintească mesajul de la fiecare destinatar. Dacă destinatarul a citit deja mesajul, mesajul nu va fi rechemat. Dacă destinatarul nu a citit mesajul, acesta va fi rechemat.


FAQ

Am verificat „Spune-mi dacă rechemarea reușește sau eșuează pentru destinatar.” cutie și nu am primit confirmarea că mesajul meu a fost rechemat. De unde știu că rechemarea a funcționat?

Uneori este nevoie de ceva timp pentru a ajunge confirmarea. Am descoperit că uneori trebuie să așteptați până când destinatarul se conectează din nou la Outlook.

Va ști destinatarul că mi-am amintit mesajul?

În unele cazuri, da. Uneori, destinatarul poate vedea un mesaj care apare în Mesaje primite care spune că a existat o încercare de rechemare. Acest mesaj poate fi văzut chiar dacă mesajul este rechemat cu succes.

Opțiunile Acțiuni și Rechemare lipsesc din Outlook. Cum îl recuperez?

În Outlook 2016, puteți personaliza elementele disponibile pentru fiecare filă. Deci, există șansa ca poate să fi fost modificat înainte și această opțiune să fi fost eliminată. Puteți modifica acest lucru făcând clic pe „Personalizați accesul rapidsăgeata ”, apoi selectând „Mai multe comenzi…” în partea din stânga sus a ferestrei. De acolo selectați „Bara de acces rapid” pentru a modifica opțiunile disponibile. Dacă doriți să mergeți pe calea ușoară, selectați doar „Resetațibutonul ”.

Am primit un mesaj care spune „Tncercarea de operațiune a eșuat. Un obiect nu poate fi găsit” când am încercat să reamintesc un mesaj.

Clientul dvs. Outlook este probabil defect. Încercați pașii descriși în această postare Microsoft Answers.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.