RedmiNote 9 Pro Max Recenzie și comparații

RedmiNote 9 Pro Max Recenzie și comparații

Este imposibil să exagerăm importanța seriei de note din catalogul lui Redmi. Seria de telefoane Note a jucat un rol important în plasarea Xiaomi pe harta pieței globale. Datorită popularității seriei Redmi Note, acesta a dominat piața indiană de smartphone-uri. De când Xiaomi a redefinit seria de buget mediu cu Redmi Note 3, compania a reușit să depășească limitele mai mult lansând o serie Redmi Note mai bună.

Compania se confruntă în prezent cu concurență pe piața midrange de la Vivo, Realme, printre altele. În martie 2020, Xiaomi a lansat Redmi Note 9 Pro Max alimentat de un SM7125 Snapdragon Qualcomm cu procesor 720G Octa-core. Pentru GPU, telefonul are o placă grafică Adreno 618.

Specificații distinctive

Pentru a spori confortul utilizatorului fără a compromite experiența, Redmi Note 9 Pro Max este rezistent la stropire. La fel ca predecesorii săi, smartphone-ul are un ecran de 6,67 inci. Ecranul are un ecran tactil capacitiv LCD IPS premium care este capabil să atingă 1080 x 2400 pixeli. Pentru a oferi ecranului o impresie mai bună, Xiaomi a folosit protecție Corning Gorilla Glass 5 pe ecran. Acest lucru ar trebui să protejeze ecranul de rupere și zgârieturi. Potrivit reclamei lor, smartphone-ul este capabil să ofere experiențe de vizionare mai bune utilizând 450-Nits, care este suficient de luminos.

O caracteristică distinctivă a smartphone-ului este lentilele sale. Redmi Note 9 Pro Max are o cameră spate de 64 MP cu lentile ultrawide de 8 MP. Camera are, de asemenea, lentile suplimentare de 5 MP macro și 2 MP cu senzor de adâncime, care îi permit să obțină o experiență de fotografie și imagini plăcute. Camera frontală vine cu un senzor uimitor de 32 MP care surprinde selfie-uri frumoase. În ceea ce privește securitatea, telefonul este echipat cu un scanner de amprente montat lateral. Alți senzori încorporați în dispozitiv includ un giroscop, busolă, accelerometru, proximitate.

Pentru alimentarea telefonului, dispozitivul are o baterie cu polimer de litiu de 5020 mAh care se așează perfect în cadrul metalic. Aceasta este cea mai puternică baterie din orice familie de note Redmi. Bateria nu este detașabilă. Ceea ce distinge Redmi Note 9 Pro și Note 9 Pro Max este versiunea maximă care acceptă încărcare rapidă de 33W. Xiaomi a anunțat că smartphone-ul ar putea atinge o încărcare de 50% în 30 de minute. Are o copie de rezervă de două zile cu utilizare moderată. Redmi Note 9 Pro vine cu Android 10.0 încărcat cu sistemul de operare MIUI 11 pentru a oferi utilizatorului o experiență fluidă atunci când operează dispozitivul. Utilizatorii au la dispoziție trei culori din care să aleagă. Acestea includ albul ghețar, negru interstelar și albastru aurora.

Comparând Redmi Note 9 Pro și Redmi Note 9S

Redmi Note 9S este versiunea globală, în timp ce Redmi Note 9 Pro și Note 9 Pro Max, care au fost lansate pentru prima dată pentru piața indiană. Toate cele trei telefoane au camere quad din spate care au o formă similară, un modul pătrat. Dar camerele de pe fiecare telefon au configurații diferite. Redmi Note 9S se mândrește cu un senzor primar de 48 MP de la Samsung GM1 cu un obiectiv f/1.79. Shooterul secundar are 8 MP cu un obiectiv cu unghi ultra-larg f/2.2. Camera frontală pentru selfie a Redmi Note 9S are o cameră de 16 megapixeli.

Redmi Note 9 Pro, în schimb, are un senzor primar Samsung ISOCELL GM2 48 MP cu un obiectiv f/1.79. Obiectivul secundar, terțiar și cuaternar este similar cu cel al lui Redmi Note 9S. Singura diferență pe care o aduce Redmi Note 9 Pro Max este camera principală de 64 MP. Aceasta este pentru a adăuga la camera frontală de 32 MP.

Redmi Note 9 Pro și Pro Max se clasează mai sus în ceea ce privește capacitățile de stocare, deoarece au o stocare extensibilă pe card microSD de până la 512 GB, în timp ce Redmi Note 9 poate fi extinsă doar până la 128 GB. Toate cele trei telefoane au stocare la bord de 128 GB. De asemenea, Redmi note 9 Pro este livrat cu 4G/8GB RAM, în timp ce Note 9 Pro Max este livrat cu 6/8GB RAM. Când vine vorba de capacitățile de încărcare, Redmi Note 9S și Redmi Note 9 Pro acceptă 18W, care este mai lentă decât încărcarea rapidă de 33W a Redmi Note 9 Pro Max.

Verdictul final

Indiferent de modelul pe care îl alegeți, seria Redmi Note 9 sunt dispozitive emblematice de ultimă generație de la Xiaomi. Sunt încărcate cu camere grozave, calitate superioară a construcției, performanță decentă la joc și o durată excelentă de viață a bateriei cu capacitate de încărcare rapidă. Chiar și pentru un utilizator intens, bateria ar trebui să țină toată ziua. Aceasta este o afacere excelentă și un raport calitate-preț bun.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.