Remediați „Acest iPhone este deja activat. Puteți deconecta acest iPhone acum.”

Unii utilizatori Apple iPhone sau iPad pot întâmpina o problemă atunci când încearcă să-și conecteze dispozitivul la computer și să-l sincronizeze cu iTunes, unde apare în mod repetat un mesaj care spune:

Acest iPhone este deja activat. Puteți deconecta acest iPhone acum.

Pentru a trece peste acest mesaj și a permite sincronizarea dispozitivului, urmați acești pași.

MacOS

  1. Închide iTunes.
  2. Din Finder, selectați „Merge” > “Utilități” > “Terminal„.
  3. Tastați următoarele, apoi apăsați „introduce„:
    • defaults delete com.apple.iTunes StoreActivationMode

Windows

  1. Închide iTunes.
  2. Tine Tasta Windows, apoi apăsați „R” pentru a aduce în discuție „Alerga” căsuță de dialog.
  3. Efectuați unul dintre următorii pași:
    • Pentru versiunile de Windows pe 32 de biți, tastați următoarele, apoi apăsați „introduce„:
      C:Program FilesiTunesiTunes.exe" /setPrefInt StoreActivationMode 0
    • Pentru versiunile de Windows pe 64 de biți, tastați următoarele, apoi apăsați „introduce„:
      C:Program Files (x86)iTunesiTunes.exe" /setPrefInt StoreActivationMode 0

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.