Revizuire VPN VirtualShield

Revizuire VPN VirtualShield

VirtualShield este un furnizor VPN pentru platforme mobile și desktop. Deși pare un serviciu decent, ascunde anumite informații și percepe un preț ridicat pentru unele funcții.

Pro Contra
În ciuda faptului că se află sub jurisdicția SUA, pretinde că nu înregistrează datele. Principalul protocol VPN utilizat este necunoscut
O răspândire geografică decentă a serverelor Protocolul VPN cunoscut are o securitate slabă
Dimensiunea limitată a rețelei
Prețul standard este mare pentru ceea ce este disponibil
Sunt disponibile un număr de suplimente foarte scumpe, dintre care unele nu adaugă prea mult.
Serviciile de streaming sunt blocate în spatele unui supliment plătit

Securitate

VirtualShield VPN utilizează AES de 256 de biți de vârf pentru a cripta conexiunea dintre dispozitivul dvs. și serverul VPN. Din păcate, nu toate protocoalele VPN utilizate sunt dezvăluite, opțiunile disponibile sunt „UDP”, „TCP” și „L2TP”. UDP și TCP sunt tipuri de conexiune, dar nu protocoale VPN, nu este clar ce protocol VPN real este utilizat pentru aceste două setări. L2TP este o opțiune de protocol VPN slabă, care în general nu ar trebui utilizată. În acest caz, totuși, poate fi o opțiune mai bună decât securitatea necunoscută a opțiunilor UDP și TCP.

Serviciile UDP și TCP sunt blocate folosind un singur port fiecare, 1194 și, respectiv, 110. Aceasta înseamnă că, dacă aceste porturi sunt blocate în rețeaua la care ești conectat, aceste tipuri de conexiune pur și simplu nu vor funcționa pentru tine. Din fericire, puteți alege cel puțin între trei opțiuni, așa că există șansa ca nu toate posibilitățile să fie blocate. Cu toate acestea, ar fi mai bine să permiteți o gamă mai largă de porturi.

Portul UDP 1194 este în general asociat cu protocolul OpenVPN, în timp ce portul TCP 110 este asociat cu protocolul de e-mail POP3. Acest lucru sugerează, dar nu garantează, că protocolul VPN utilizat este OpenVPN.

Confidențialitate

VirtualShield VPN afirmă în mod clar că nu înregistrează nicio conexiune sau date despre activitatea de navigare, cum ar fi site-urile web accesate, adresele IP și marcajele de timp. Ca atare, în ciuda faptului că este o companie cu sediul în SUA și, prin urmare, deschisă cererilor legale de date din partea guvernului SUA, nu există date pe care să le predea.

Dimensiunea mică a rețelei

VirtualShield VPN are servere în doar 10 țări, deși răspândirea în întreaga lume ar putea fi mai bună, nici nu este rău. Serverele sunt disponibile în SUA, Canada, Germania, Franța, Țările de Jos, India, Marea Britanie, Australia, Japonia și Singapore. Răspândirea țărilor înseamnă că majoritatea utilizatorilor din afara Americii de Sud, Orientului Mijlociu și Africii ar trebui să aibă un server relativ apropiat disponibil pentru utilizare.

Acces

Torrentul nu este deloc permis pe VPN-ul VirtualShield. Un pachet de streaming suplimentar este disponibil pentru un plus de 9,99 USD pe lună. Pretinde că oferă „Streaming nerestricționat” unor servicii precum Netflix, cu toate acestea, cu numărul mic de servere, este posibil ca acest serviciu să nu mai funcționeze în mod fiabil în orice moment.

Preț și platforme

VirtualShield oferă doar planuri plătite care încep de la 4,99 USD pe lună pentru un plan de doi ani. O încercare gratuită de 30 de zile este inclusă în toate achizițiile noi, care oferă acces la toate funcțiile, cu excepția celor oferite de suplimentele plătite.

Aplicațiile sunt disponibile pe Windows, macOS, Linux, iOS și Android. Extensiile de browser sunt disponibile și pentru Chrome, Firefox și Opera.

Sfat: Ar trebui să știți că nicio extensie de browser VPN nu poate proteja traficul altor aplicații, ci afectează doar traficul browserului.

In plus

VirtualShield oferă o serie de suplimente plătite pentru serviciul său: Protection plus costă 12,99 USD pe lună și ar trebui să „scanează și blochează chiar și cele mai rău intenționate DDOS și atacuri cibernetice”. Suplimentul „Streaming nerestricționat” costă 9,99 USD pe lună și ar trebui să deblocheze în mod fiabil Netflix din SUA și alte site-uri de streaming.

Suplimentul Premium Phone Support costă 14,99 USD pe lună și oferă acces la un serviciu de ajutor telefonic live. Întreținerea lunară costă 5,99 USD pe lună și are VirtualShield „experți în securitate certificați vă examinează lunar contul pentru a asigura o protecție completă”.

Ultimele două suplimente sunt Webcam Privacy Basic și Plus. Acestea costă 49,99 dolari pe an și, respectiv, 79,99 dolari pe an. Planul de bază vă poate „bloca camera web, microfonul, șterge în siguranță fișierele și istoricul”. Planul plus poate face același lucru și include, de asemenea, „distrugerea fișierelor și ștergerea coșului de gunoi”.

Nu sunt disponibile alte caracteristici suplimentare tradiționale, cum ar fi adrese IP dedicate, blocarea anunțurilor sau un serviciu VPN dublu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.