Revizuirea imprimantei fără fir HP Officejet 3830

Revizuirea imprimantei fără fir HP Officejet 3830

Cea mai recentă ofertă de pe piața competitivă de imprimare AIO (all-in-one) este imprimanta wireless HP OfficeJet 3830 All-in-one. OfficeJet 3830 are un cost mai mic decât majoritatea concurenților săi, dar îi lipsesc caracteristici precum conexiune în rețea Ethernet, capacitate flash și imprimare față-verso. Se confruntă cu o concurență acerbă pe piața AIO.

Deși lipsește unele caracteristici notabile, OfficeJet compensează acest lucru cu un cost mai mic. Este mai ieftin să cumpărați și să rulați cu condiția să rămâneți cu programul de abonament HP Instant Ink. În general, OfficeJet 3830 imprimă bine și este bun pentru tipărirea și copierea cu volum redus. Dacă intenționați să îl utilizați pentru biroul dvs. de acasă sau aveți nevoie să imprimați de la un cămin studențesc, atunci aceasta este una dintre cele mai bune imprimante multifuncționale pe care le puteți găsi.

Dacă doriți să cumpărați o imprimantă AIO, atunci uitați-vă la această recenzie pentru a determina dacă HP OfficeJet 3830 este o alegere bună pentru dvs.

Avantaje și dezavantaje rapide ale HP Officejet 3830

În funcție de situația dvs., această imprimantă ar putea fi exact ceea ce căutați. Este ușor, compact și are un preț rezonabil. Dar, în anumite circumstanțe, acesta nu va fi cazul. Dacă nu vă puteți abona la cerneală instantanee HP, este posibil să descoperiți că prețul scăzut de intrare a fost bine plătit la final.

Pro

– Preț scăzut
– Ușoare
– alimentator pentru 35 de coli
– Calitate excelentă a imprimării

Contra

– Cerneala devine extrem de scumpă fără „Instant Ink”
– Fără memorie extensibilă
– Fără mufă ethernet

Puteți verifica această imprimantă HP pe Amazon și o puteți comanda acum. Nu numai că imprimanta în sine este destul de accesibilă, dar profilul redus îl face și foarte ieftin de expediat.

Proiecta

Dacă sunteți în căutarea unei imprimante orientate spre afaceri, aspectul nu este adesea în fruntea listei de caracteristici importante. Cu toate acestea, OfficeJet 3830, care cântărește 12,4 lire sterline, este unul dintre cele mai bune avantaje, deoarece este unul dintre cele mai ieftine de pe piață. Cu o măsură de 8,5 pe 17,2 pe 14,3 inchi (HWD), OfficeJet se află în același stagiu ca și alte dispozitive cu jet de cerneală pentru întreprinderi mici.

În cazul în care decideți să alegeți un model cu cerneală în vrac care se umple cu cerneală dintr-o sticlă, veți obține apoi un design mai mare, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de mai mult spațiu în zona de lucru.

Manipularea hârtiei

Când vine vorba de aspectul manipulării hârtiei, OfficeJet 3830 vine cu o singură tavă de hârtie din spate de 60 de coli. Ieșirea este de doar 25 de coli, ceea ce, în comparație cu ceea ce oferă celelalte imprimante AIO, este destul de mic.

Rivalul său apropiat, Canon TR8520, deține aproximativ 200 de coli prin două surse de intrare de 100 de coli. Brother MFC-J985DW are, de asemenea, o capacitate de stocare de aproximativ 100 de coli, iar Epson ET-4750 permite până la 250 de coli într-un singur sertar de hârtie. Puteți observa că OfficeJet 3830 are o capacitate de păstrare relativ mică în comparație cu celelalte.

Conectivitate

Se știe că modelele mai noi de dispozitive elimină conectivitatea Ethernet; fie că este vorba de laptopuri, computere desktop sau chiar smartphone-uri. Acum folosesc fie Wi-Fi, fie Wi-Fi direct, uneori ambele. Acesta este protocolul wireless care este utilizat pe OfficeJet 3830. Acesta este AIO care vine fără portul Ethernet, ceea ce este obișnuit, deoarece Ethernet nu mai este o parte fundamentală a calculului.

Alte opțiuni de conectivitate la această imprimantă includ un port USB pentru conectarea la un singur computer, precum și suport pentru HP ePrint și AirPrint. Include, de asemenea, unele aplicații mobile care facilitează imprimarea și scanarea către diverse fluxuri cloud și rețele sociale.

Revizuirea imprimantei fără fir HP Officejet 3830

Imprimare

OfficeJet vine cu un ADF de 35 de coli; deși nu este auto-duplex, este totuși o caracteristică excelentă. O altă componentă care nu este auto-duplex este motorul de imprimare, ceea ce înseamnă că nu puteți imprima față-verso fără a fi nevoie să le răsturnați manual. OfficeJet 3830 are un ciclu de lucru lunar de până la 1.000 de pagini și un sugerat de 250 de pagini lunar, punându-l la același nivel cu imprimantele AIO similare.

Funcțiile OfficeJet 3830 sunt controlate printr-un ecran tactil monocrom de 2,2 inchi, o caracteristică care nu se găsește adesea pe imprimantele all-in-one entry-level. Ecranul este format dintr-un panou de control care este incredibil de ușor de utilizat, cu intrări tactile care sunt foarte receptive.

Viteza și calitatea imprimării

OfficeJet 3830 a fost facturat la 8,5 pagini pe minut pentru imprimări monocrome și 6 pagini pe minut pentru color. Atunci când este utilizat cu un computer Intel Core-i5 care rulează pe sistemul de operare Windows 10, s-a descoperit că imprima un eșantion de document text MS Word de 13 pagini la aproximativ 9,6 pagini pe minut, ceea ce depășește evaluarea cu peste 1 pagină pe minut.

În comparație cu Canon TR8520, sa constatat că este cu aproximativ 3 ppm mai lent, dar mai rapid decât Canon Pixma G4200 cu 2,5 ppm. Dacă decideți să adăugați lucruri precum PDF încărcat cu culori separat și alte elemente grafice de afaceri, atunci viteza de imprimare scade la o lentă 2,8 ppm, ceea ce nu este încă rău pentru o imprimantă AIO de acest preț. Există imprimante care costă mai mult, dar au aceleași rezultate.

Ținând cont de faptul că OfficeJet 3830 este un sistem în afara bugetului, cu costuri de funcționare reduse, capacitatea de imprimare și copiere este remarcabilă. Reușește să producă printuri PowerPoint și Excel cu umpluturi grozave întunecate și arată încântător pe diferite tipuri de hârtie.

Revizuirea imprimantei fără fir HP Officejet 3830

Costuri de funcționare

Costurile de funcționare ale acestei imprimante depind toate de dvs. Dacă intenționați să imprimați documente sau fotografii complexe fără a vă abona la programul de livrare HP Instant Ink, atunci poate fi cea mai scumpă imprimantă AIO pe care ați pus vreodată mâna.

Deși cu cerneală instantanee HP, OfficeJet 3830 este capabil să țină cont de utilizarea cernelii și să comande cartușe de înlocuire ulterioare, după cum este necesar. Dacă optați să vă abonați la program, puteți tipări până la 300 de pagini de documente text sau fotografii în fiecare lună la un cost redus de 3,5 cenți pentru fiecare pagină. HP oferă primele trei luni de Instant Ink gratuit, reducând astfel costul pe pagină și mai mult.

Verdictul final

Imprimanta wireless HP OfficeJet 3830 este o imprimantă all-in-one compactă, cu costuri reduse, care este excelentă pentru scanare, copiere și imprimare. Deși îi lipsesc unele caracteristici, îl compensează cu prețul scăzut. Dacă conduceți un birou la domiciliu sau aveți nevoie de el pentru școală, această imprimantă ar fi o alegere solidă pentru dvs.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.