Revizuirea MacBook Air

Revizuirea MacBook Air

Să cărți un laptop greu și să-l duci la birou o dată la două zile nu este ceva pe care nimeni și-o dorește să facă, mai ales dacă trebuie să călătorești pe distanțe lungi pentru a ajunge la birou. Majoritatea oamenilor se încântă la ideea de a trebui să țină un laptop greu și voluminos pentru orice perioadă de timp în timpul călătoriei.

Ca de obicei, Apple are doar soluția. Compania și-a lansat laptopul său ușor, elegant și inteligent: MacBook Air. La fel ca toate dispozitivele anterioare, inclusiv MacBook Pro, cel mai recent MacBook Air vine cu toate caracteristicile uimitoare pe care doriți să le aveți pe laptopurile dvs., cum ar fi durata lungă de viață a bateriei, conectorul de alimentare MagSafe, procesorul dual-core de generația a 8-a, portul Thunderbolt și o cameră Facetime HD. Pentru început, afișarea retiniană a acestui produs îl diferențiază de altele.

Revizuire detaliată a Apple MacBook Air

Înainte de acest ultim produs, Ultrabook era laptopul popular al Apple. Iubitorii de mere au adorat acest produs și, foarte mult timp, l-au folosit în continuare. Cu toate acestea, odată cu lansarea MacBook Air, compania a făcut un pas înainte și a oferit fanilor și mai multe funcții într-un laptop ușor.
Noul model are un design similar, dar adaugă mai mult la experiența utilizatorului.

În ciuda designului similar, este puțin mai mic ca dimensiune în comparație cu Ultrabook-ul, dar încă se mândrește cu un hard disk decent. Este mai convenabil de purtat cu tine la și de la locul de muncă sau în călătorii și este un produs de lungă durată, astfel încât nu va trebui să plătești în plus pentru întreținere sau uzură.

Procesor New Age

Acest dispozitiv este cu siguranță unul dintre cei care nu vor încetini, indiferent cât de des îl folosiți.

Procesorul este dual core din a 8-a generație, ceea ce înseamnă automat că este mult mai rapid decât predecesorul său. De asemenea, este mai rapid decât concurenții săi moderni. Nu contează câte funcții executați pe laptop la un moment dat și indiferent câte file sunt deschise, nu veți observa niciodată încetinirea acestuia.

Revizuirea MacBook Air

Împreună cu aceasta, aveți două porturi USB, ceea ce înseamnă că îl puteți încărca prin acest port. Acesta este motivul pentru care este un computer de birou grozav.

Tastatură cu butterfly switch

Dacă ați folosit întotdeauna un laptop uriaș cu o tastatură semnificativ mare, acest nou produs ar putea fi puțin dificil de adaptat.

Revizuirea MacBook Air

Cheile cu care vine sunt mici, dar rapide, ceea ce poate fi dificil inițial. Cu toate acestea, pe măsură ce te obișnuiești, majoritatea oamenilor sunt extrem de confortabili să le folosească. Aceasta este o caracteristică excelentă pentru cei care se bazează pe tastarea rapidă pentru a câștiga bani.

Caracteristica specială a comutatorului fluture sporește și mai mult productivitatea utilizatorului său. Și în ciuda cât de repede poți să tastați pe dispozitiv, este una dintre cele mai silențioase tastaturi de pe piață.

Touch ID elegant

Apple este în fruntea siguranței și securității pe computerele lor.
MacBook Air vine cu un nivel ridicat de protecție, oferind utilizatorilor săi securitate cu amprenta digitală. Nimeni nu poate intra în computerul dumneavoastră fără acordul dumneavoastră sau fără prezenta dumneavoastră.

Difuzoarele vin și cu o calitate îmbunătățită și au un volum cu 25% mai puternic decât versiunea anterioară. Distanța stereo este disponibilă și cu acest nou model care menține sunetul tare și clar în funcție de preferințele dvs.

Afișare pe ecran

Acest dispozitiv are un aspect convențional. Cu un ecran mic, dar drăguț, acest produs are și afișaj retină care îmbunătățește și mai mult calitatea imaginilor pe care le vedeți pe el. Cei 2560×1600 pixeli vin cu suficientă densitate pentru a face imaginile să pară clare și elegante. Unghiurile s-au îmbunătățit drastic, făcând afișajul mult mai bun și proeminent printre toate celelalte caracteristici.

Transcodarea video este mai ușoară

Una dintre cele mai bune caracteristici ale MacBook Air este transcodarea video, care este o funcție nouă pe care, de la lansarea Apple, niciun alt concurent nu a reușit să egaleze această funcție până acum. Cipul T2 este un cip unic. Reduce timpul de transcodare la 30 de minute, făcând finalizarea sarcinii mult mai ușoară și mai rapidă. Indiferent de dimensiunea videoclipului pe care doriți să-l editați, această funcție o va face rapid și nu va trebui să-i rezervați mult timp.

Puteți efectua toate sarcinile cu ușurință, fără a afecta eficiența funcției. Conexiunea Wi-Fi este extrem de rapidă și puternică și poate prelua destul de ușor toate semnalele Wi-Fi din apropiere. Astfel, ori de câte ori ai acest laptop cu tine, poți rămâne mereu conectat cu restul lumii prin Internet.

Nu este nevoie de actualizări constante

O problemă majoră cu laptopurile este că trebuie să ruleze o mulțime de actualizări. Prea des, aceste actualizări au loc chiar atunci când a trebuit să îndepliniți o sarcină foarte importantă.
Cu toate acestea, acest dispozitiv nu provoacă această problemă, deoarece actualizarea nu este necesară în mod regulat. Vă puteți finaliza munca fără să vă faceți griji cu privire la o întrerupere de la o actualizare.

Verdictul final

Apple MacBook Air este cu siguranță unul dintre cele mai bune produse pe care compania le-a produs până acum. Designul gadgetului este elegant și arată clar, ceea ce îl face favorit printre clienți. Cu un preț de 1.319,00 USD, primești o mașină pe care nu vei regreta că ai cumpărat-o. Este ușor, ușor de utilizat și unul dintre cele mai convenabile laptopuri disponibile. Pentru relațiile de afaceri și munca de birou din mers, este instrumentul suprem.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.