Salvați orice stare WhatsApp cu aceste aplicații gratuite

Salvați orice stare WhatsApp cu aceste aplicații gratuite

Nu te-ai săturat să fii nevoit să faci o captură de ecran a unei fotografii pe care o vezi în starea WhatsApp a cuiva? După ce ai făcut poza, trebuie să o decupezi și să-i faci cine știe ce altceva.

Dacă este un videoclip pe care îl doriți, este posibil să nu aveți de ales decât să scrieți persoanei respective și să-i cereți să vi-l trimită. Dar, datorită următoarelor aplicații, care nu vor mai fi necesare.

1. Status Saver pentru WhatsApp

În partea de sus a listei se află Economizor de stare pentru WhatsApp. Este o aplicație gratuită care vă va salva și imaginile și videoclipurile cu starea WhatsApp. Toate fotografiile vor fi organizate în prima filă și toate videoclipurile în a doua.

Când vedeți o fotografie sau un videoclip pe care doriți să îl salvați, atingeți-l pentru a-l deschide. În dreapta jos veți vedea un semn plus. Atingeți-l și veți vedea opțiuni precum:

  • Salvați
  • Acțiune
  • Repostează
  • A seta ca

Aplicația este ușor de utilizat și are un design excelent. De asemenea, primește actualizări frecvente, ceea ce este și un plus. Este aplicația pe care o am pe telefon.

2. Status Saver pentru WhatsApp – Salvați și descărcați starea

Salvați orice stare WhatsApp cu aceste aplicații gratuite

Status Saver pentru WhatsApp – Salvați și descărcați este similar cu prima aplicație, dar cu o singură diferență. Această aplicație are mai puține file și una dintre acestea veți găsi starea pe care ați salvat-o; asta vă va împiedica să păstrați de două ori aceeași imagine de stare sau videoclip.

Aplicația vă va trimite, de asemenea, notificări când cineva încarcă o nouă stare WhatsApp, astfel nu va trebui să verificați la fiecare câteva minute.

Pentru a salva o fotografie sau un videoclip din aplicație, atingeți-l, iar în dreapta sus, veți vedea o pictogramă de descărcare. În partea laterală a pictogramei de descărcare, veți vedea o pereche de săgeți îndreptate în direcții opuse. Această opțiune este să trimiți direct poza/video cuiva pe WhatsApp.

De îndată ce atingeți opțiunile, WhatsApp se va deschide pentru a vă alege un contact. Opțiunea de partajare va deschide toate aplicațiile cărora le puteți partaja starea, indiferent dacă este WhatsApp sau nu.

3. Status Saver – Descărcător pentru WhatsApp

Salvați orice stare WhatsApp cu aceste aplicații gratuite

Status Saver – Descărcător pentru WhatsApp are un design diferit de restul aplicației de pe listă. Această aplicație are filele în partea de jos, iar imaginile și videoclipurile de stare sunt toate amestecate.

Dacă nu separați imaginile și videoclipurile în file separate, vă va face să pierdeți mai mult timp în găsirea a ceea ce doriți. Dar, dacă acesta este stilul care vă place, știți că această aplicație oferă acel stil.

Pentru a descărca orice videoclip sau imagine, selectați ceea ce doriți și atingeți butonul violet de descărcare din partea de jos. Veți ști că descărcarea a avut succes datorită mesajului Terminat care va apărea.

4. Status Saver pentru WhatsApp Video – Status Downloader

Salvați orice stare WhatsApp cu aceste aplicații gratuite

Status Saver pentru WhatsApp Video face salvarea oricărei imagini de stare sau video mai ușoară. Atingeți săgeata îndreptată în jos cu cele două linii de sub ea și atingeți pătratele goale care apar.

Odată ce ați ales ceea ce doriți, apăsați pe butonul de descărcare din partea de sus și toate imaginile pe care le-ați selectat vor fi descărcate în masă. Atâta timp cât aveți fotografiile selectate, veți avea și opțiunea de a șterge și imaginile alese.

Când deschideți o aplicație, pictograma persoană va deschide opțiunea Setare ca, săgețile duble vor deschide WhatsApp, Descărcare și se vor deschide aplicațiile la care puteți partaja imaginea.

Concluzie

Vedeți cele mai amuzante lucruri despre statutul WhatsApp al oamenilor și, având una dintre aceste aplicații, eviți să fii nevoit să-i ceri acelei persoane să-ți trimită acel fișier. Fiecare dintre aceste aplicații oferă ceva diferit, pe care o veți alege?

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.