Samsung 16GB LPDDR5 Caracteristici și specificații

Samsung 16GB LPDDR5 Caracteristici și specificații

Samsung avansează în continuare lumea tehnologiei cu un nou dispozitiv: LPDDR5. Aceste telefoane vor fi de 1,5 ori mai rapide decât generația anterioară de telefoane Samsung și vor oferi utilizatorului o economie de energie cu până la 20% mai mare. Acest lucru le poate permite utilizatorilor să atingă noi culmi și să facă lucrurile mai rapid și mai eficient decât ar fi crezut vreodată.

LPDDR înseamnă Low-Power Double Data Rate și asta înseamnă că telefoanele vor fi capabile să transfere date cu lățime de bandă mare la viteze foarte mari și nu vor pierde puterea bateriei mai repede ca urmare a acesteia. Lățimea de bandă este rata la care datele sunt transferate printr-o rețea sau prin utilizarea conexiunii la internet. Anterior, telefoanele ar trebui să folosească multă putere a bateriei pentru a transfera date, dar odată cu introducerea Samsung 16GB LPDDR5, acest lucru nu mai este cazul.

Viteză mai mare

Cu o performanță cu 20% mai mare decât telefoanele Samsung anterioare, LPDDR5 oferă viteze de până la 6.400 Mbps (megaocteți pe secundă), ceea ce ar trebui să permită viteză și performanță maximă cu orice aplicație de pe telefon, permițând utilizatorului să experimenteze numai ce are mai bun. a oferi. Viteza mai mare a telefonului va reduce timpul de încărcare a majorității aplicațiilor în mod semnificativ, economisind astfel timp care altfel ar fi pierdut și va face ca utilizarea acestor aplicații să fie o experiență mai fluidă și mai bună, fără întârzieri sau întârzieri.

Mai mult economie de energie

Samsung 16GB LPDDR5 vine cu o tensiune de operare de VDD2H=1,05 V / VDDQ=0,5 V. Acesta este ceea ce îi permite să aibă astfel de capabilități excelente de economisire a energiei. Va oferi o durată de viață întreagă a bateriei din cauza consumului redus de energie. Are un procesor de aplicații de mare viteză și acesta tinde să consume destul de repede bateria. Pentru a contracara acest lucru și pentru a oferi telefoanelor o durată de viață foarte lungă a bateriei, Samsung a implementat o inginerie specială pentru a reduce consumul de energie în funcție de viteza de operare a procesorului.

Mai mult RAM

Acest telefon vine cu 10nm (nanometru) 16GB LPDDR5 DRAM. Acest lucru va juca un rol important în performanța generală excelentă a dispozitivelor și în capacitatea mare pe care are potențialul de a o reține. Acest lucru va permite în special performanța de calitate a aplicațiilor care oferă joc și va permite, de asemenea, funcțiile și calitatea camerei inteligente.

Rețea 5G

Se așteaptă ca următoarea generație de telefoane Samsung să includă rețea 5G. Aceasta înseamnă că va fi construit pe tehnologia de rețea de generația a cincea, permițând transferuri mari de date într-o clipă. Spectrul de frecvență al rețelei 5G este format din unde milimetrice de bandă medie și joasă, care oferă frecvențe de peste 24 GHz (Gigaherți) până la 72 GHz. Acest lucru permite o acoperire mai bună atunci când vine vorba de conectarea la rețelele mobile.

Caracteristici AI

AI (Inteligenta Artificiala) este o caracteristica a tehnologiei care face ca masinile inteligente sa functioneze si sa reactioneze in moduri similare cu modul in care o fac oamenii, cum ar fi rationamentul, recunoasterea imaginii si recunoasterea vorbirii. Cipurile Samsung LPDDR de 16 GB vor oferi telefonului funcții speciale de inteligență artificială, care oferă utilizatorului mai multe utilizări pentru telefon, reducând volumul de muncă și, de asemenea, făcând diferite părți ale telefonului să funcționeze în moduri mai inteligente, astfel încât utilizatorul să obțină cea mai bună experiență posibilă atunci când face lucruri. pe care oamenii s-ar baza de obicei pe un telefon pentru a face, cum ar fi să facă fotografii, să trimită mesaje, să navigheze și multe altele.

Eliberare

Samsung a început recent producția în masă a cipurilor LPDDR5 de 16 GB și va implementa în curând utilizarea acestor cipuri în tehnologia lor. Aceste cipuri lansează noua generație de smartphone-uri extrem de eficiente și este de așteptat să înceapă lansarea acestor telefoane mai târziu în 2020.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.