Samsung Galaxy: Remediați eroarea „Avertisment – ​​Camera eșuată”.

Samsung Galaxy: Remediați eroarea „Avertisment – ​​Camera eșuată”.

Când încercați să lansați aplicația „Camera” pe Samsung Galaxy S6, S7 sau Note 5, este posibil să primiți o eroare care spune „Camera eșuată”. De obicei, puteți rezolva problema cu acești pași.

Remedierea 1 – Ștergeți datele camerei

  1. Din ecranul de pornire, selectați „Aplicații„.
  2. Deschis „Setări” > “Aplicații” > “Gestionează aplicații/Gestionează aplicații„.
  3. Găsi „aparat foto” din listă, apoi atingeți-l.
  4. Selectați „Depozitare” dacă ai opțiunea. În caz contrar, treceți la pasul următor.
  5. Selectați „Date clare„.

Reporniți telefonul și încercați aplicația Cameră pentru a vedea dacă este remediată.

Remedierea 2 – Eliminați aplicațiile terțe

Este posibil să fi instalat o aplicație care intră în conflict cu aplicația Cameră. Din ecranul de pornire, deschideți „Aplicații” > “Setări” > “Aplicații” > “Gestionează aplicații/Gestionează aplicații” și dezinstalați toate aplicațiile care ar putea intra în conflict.

Aruncă o privire și sub „Dezactivat” pentru a vă asigura că nu ați dezactivat nicio aplicație pe care se bazează aplicația Cameră.

Fix 3 – Resetați setările

Aplicații” > “Setări” > “Backup și resetare” > “Reseteaza setarile” pentru a seta din nou setările telefonului la valorile implicite din fabrică. Setările precum tonurile de apel și alte personalizări se vor pierde.

Fix 4 – Resetare din fabrică

Este posibil să aveți o problemă care poate fi rezolvată numai cu o resetare din fabrică. O resetare din fabrică va șterge toate datele și setările de pe telefon și va reveni la setările implicite din fabrică.

Navigheaza catre „Aplicații” > “Setări” > “Backup și resetare” > “Resetarea datelor din fabrică” > “Resetați telefonul„.

Dacă niciuna dintre soluțiile de mai sus nu rezolvă problema cu eroarea camerei, hardware-ul poate fi defect. Contactați Samsung sau furnizorul dvs. de wireless pentru a vedea ce se poate face.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.