Samsung Galaxy s10: Cum să activați Bluetooth

Samsung Galaxy s10: Cum să activați Bluetooth

Bluetooth este una dintre cele mai utile tehnologii de conectivitate de pe piață astăzi – ne permite să împerechem cu ușurință tot felul de dispozitive împreună în tot felul de moduri interesante… și asta include telefoanele, desigur.

Primul pas pentru a vă conecta dispozitivele preferate la telefon prin Bluetooth este pornirea acestuia – există două moduri de a face acest lucru pe dispozitivul Samsung Galaxy.

Prin tava de comenzi rapide

Pentru a porni (sau dezactiva) Bluetooth rapid, glisați în jos de sus și trageți în jos tava de notificări și comenzi rapide. În funcție de setările dvs., este posibil să vedeți deja opțiunea Bluetooth acolo. Dacă nu, glisați în jos a doua oară pentru a expune lista completă de comenzi rapide. Undeva în listă va fi opțiunea de a activa Bluetooth.

Pur și simplu atingeți pictograma și Bluetooth se va porni – când se va activa, veți vedea o fereastră pop-up care vă va cere să vă asociați dispozitivul cu dispozitivele Bluetooth disponibile în zonă. Pentru ca telefonul să-l arate ca opțiune, celălalt dispozitiv trebuie să aibă și BT pornit și să fie în modul de căutare – cu alte cuvinte, să nu fie deja conectat la altceva.

Lista opțiunilor de conectare

Atingeți dispozitivul potrivit când apare și vă veți putea conecta la el!

Prin Setări

Dacă nu găsiți opțiunea sau doriți să vă conectați prin Setări, pur și simplu deschideți aplicația și apăsați pe opțiunea Conexiuni din partea de sus. Acolo, veți găsi un glisor etichetat Bluetooth – mutați-l în poziția Pornit pentru ca telefonul dvs. să înceapă să caute dispozitive compatibile.

Samsung Galaxy s10: Cum să activați Bluetooth
Opțiune Bluetooth

Atingeți opțiunea în sine pentru a vedea o listă a dispozitivelor disponibile la care vă puteți conecta. Selectați-l pe cel dorit și atingeți opțiunea, iar telefonul dvs. se va conecta automat la el.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.