Samsung Galaxy s10: Cum să ascundeți numărul/ID apelantului

Samsung Galaxy s10: Cum să ascundeți numărul/ID apelantului

Identificarea apelantului este o caracteristică interesantă – le permite oamenilor să știe cine sună din timp și ne scutește de necazul de a ne aminti nenumărate numere. Asta nu înseamnă că vrei să fie mereu activ – iar pe Galaxy S10, îl poți opri relativ ușor.

Mai întâi, atingeți pictograma telefonului, apoi atingeți cele trei puncte din colțul din dreapta sus și navigați la Setări. Acolo, în partea de sus, veți găsi o opțiune de a activa sau dezactiva pur și simplu ID apelant cu ajutorul unui glisor.

Sfat: această opțiune nu ascunde numărul dvs., dezactivează doar ID apelant pentru apelurile primite și, de asemenea, dezactivează serviciile de protecție împotriva spamului.

Setări

În partea de jos, puteți găsi opțiunea Servicii suplimentare. Atingeți-l și veți vedea o altă opțiune de identificare a apelantului etichetată Afișare ID apelant. Dacă îl atingeți, veți dezvălui trei opțiuni diferite – pentru a vă ascunde întotdeauna numărul, pentru a-l afișa întotdeauna sau pentru a utiliza setarea sugerată de furnizorul dvs. de rețea.

În cele mai multe cazuri, acesta va fi și pentru a afișa numărul – cu alte cuvinte, dacă doriți să vă ascundeți numărul în mod fiabil, trebuie să îl setați la Ascunde numărul. Puteți seta această opțiune pentru ambele carduri SIM separat dacă telefonul dvs. are SIM-uri duale – veți găsi două seturi de opțiuni, corespunzătoare fiecărui SIM.

Samsung Galaxy s10: Cum să ascundeți numărul/ID apelantului
Opțiuni

Sfat: Chiar dacă ascundeți numărul de la cealaltă parte pe care o apelați, apelul va fi în continuare urmărit de furnizorul dvs. de servicii de telefonie – un guvern poate obține înregistrări ale acestuia printr-o citație, de exemplu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.