Samsung Galaxy s10: Schimbați numele dispozitivului

Samsung Galaxy s10: Schimbați numele dispozitivului

Acordarea dispozitivului dvs. a unui nume ușor de reținut și de recunoscut poate fi utilă – atunci când încercați să vă conectați la un anumit dispozitiv, este mult mai ușor să-l găsiți pe cel potrivit dacă are un nume specific, cum ar fi „Dave’s S10”, decât orice cod implicit care i se atribuie. .

Din fericire, puteți schimba numele dispozitivului dvs. în doar câteva atingeri scurte. Deschideți aplicația Setări a telefonului și derulați în jos la secțiunea „Despre telefon” din partea de jos. Atingeți-l și în partea de sus, veți găsi numele dispozitivului dvs. Dacă nu l-ați schimbat niciodată, probabil că va fi ceva asemănător lui „SM-G970F”.

Nume dispozitiv și butonul Editare

Atingeți butonul Editați de sub nume pentru a-l schimba în ceea ce doriți. Puteți alege orice nume doriți, dar rețineți că dacă aveți Bluetooth activat sau sunteți conectat la o rețea WiFi, numele va fi vizibil pentru alți utilizatori.

Atingeți Terminat când sunteți mulțumit de numele dispozitivului dvs. și acesta se va schimba automat. Poate fi necesar să vă conectați din nou la unele servicii la care ați fost conectat anterior, dacă vă identifică dispozitivul după nume – de exemplu, hotspot-ul altui dispozitiv.

Sfat: Vă recomandăm să nu alegeți nimic brut sau ofensator, dar cu siguranță puteți alege ceva unic sau amuzant dacă doriți!

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.