Samsung Galaxy Tab S5e: Configurați și utilizați Bixby Home

Samsung Galaxy Tab S5e: Configurați și utilizați Bixby Home

Asistentul Google nu este singurul Asistent de încredere. Bixby este, de asemenea, alegerea potrivită atunci când vine vorba de asistență cu lucrurile de care aveți nevoie. De asemenea, vă poate spune cum va fi vremea și vă poate ajuta să setați alarma.

Configurarea este ușoară și prietenoasă pentru începători, iar cea mai mare parte a ceea ce trebuie să faceți este să urmați instrucțiunile de pe ecran. Odată ce ați terminat cu asta, puteți face lucruri precum editarea imaginilor și spuneți lui Bixby să scrie un e-mail.

Cum se configurează Bixby

Când glisați pentru prima dată la stânga pe Samsung Galaxy Tab S5e, veți întâlni imaginea de mai sus. Odată ce sunteți de acord cu termenii și condițiile, veți întâlni o secțiune numită Aruncă o privire.

Aici, puteți face lucruri precum să începeți Bixby Voice. Apăsați pe albastru Incepe butonul și veți trece printr-un proces de configurare în care va trebui să vă setați țara și să apăsați pe butonul săgeată din partea de jos.

Va trebui să citiți pe scurt și să fiți de acord cu unele informații. De asemenea, va trebui să spuneți Bixby de câteva ori, astfel încât să vă poată învăța vocea atunci când este în fundal.

Identificați ceva cu Bixby Vision

Bixby funcționează cu aplicații deja de pe dispozitiv, cum ar fi aplicația Cameră. Deschideți aplicația pentru cameră și atingeți unde scrie Bixby Vision (colțul din stânga sus).

Samsung Galaxy Tab S5e: Configurați și utilizați Bixby Home

Veți vedea un mesaj pe afișaj care vă spune să îndreptați camera către ceva. Odată ce puneți ceva în fața camerei pentru a fi analizat, vă va arăta un nume despre ceea ce crede că este.

Samsung Galaxy Tab S5e: Configurați și utilizați Bixby Home

În partea dreaptă jos a Bixby Vision, veți vedea litera A și un simbol care vă va ajuta să traduceți orice text pe care îl puneți în fața acestuia. Traducerea va apărea deasupra obiectului pe care l-ați pus în fața camerei.

Nu fi surprins dacă traducerea nu este perfectă sau dacă nu traduce totul pe obiect. Nu eșuează întotdeauna așa, dar nu fi surprins dacă se întâmplă.

Cum să știți cu ce aplicații funcționează Bixby

Bixby funcționează cu diverse aplicații pe dispozitivul dvs. Android, dar pentru a vedea care dintre ele glisează spre stânga pentru a accesa Bixby. Atingeți cele trei puncte din dreapta sus și alegeți Carduri opțiune.

Samsung Galaxy Tab S5e: Configurați și utilizați Bixby Home

Pe pagina următoare, veți vedea toate aplicațiile cu care puteți utiliza Bixby. Pe pagina respectivă, veți vedea și carduri pe care Bixby vi le va arăta când glisați spre stânga. Dacă vedeți un card, doriți să îl eliminați, atingeți-l și dezactivați-l.

Cum să accesați setările Bixby Voice

Nu-ți place cum sună Bixby? Accesând Setările Bixby Voice, puteți schimba modul în care sună Bixby și în ce limbă vorbește. O modalitate prin care puteți accesa Setările sale este glisând spre stânga pentru a accesa Bixby și glisați în jos până ajungeți la cardul Bixby Voice.

Pentru un acces mai rapid, atingeți liniile neuniforme și fixați cardul în partea de sus. Atingeți butonul Aflați mai multe, urmat de cele trei linii egale până la stânga (chiar deasupra butonului Acasă).

Samsung Galaxy Tab S5e: Configurați și utilizați Bixby Home

Când apare fereastra laterală, atingeți roata dințată pentru a accesa Setări.

Cum să schimbați limba și stilul de voce din Bixby Home

Nu sunteți mulțumit de felul în care sună Bixby? În Setări, atingeți Limbă și stil de voce. Cantitatea de stiluri de voce va depinde de limba pe care o vorbiți. De exemplu, dacă alegeți engleza (Statele Unite), aveți patru opțiuni, dar dacă alegeți spaniolă (Spania), aveți doar două opțiuni.

Samsung Galaxy Tab S5e: Configurați și utilizați Bixby Home

Cum să alegi o capsulă Bixby Voice preferată

Când spui lucruri precum „Pune la radio”, poți alege ca Bixby să te întrebe mereu sau poți alege o altă opțiune. Aceasta este ceea ce se numește capsulă.

Alte optiuni

În setările Bixby, puteți, de asemenea, să faceți lucruri precum Bixby să pornească numai când spuneți „Bună, Bixby” sau când utilizați un dispozitiv Bluetooth sau când Bixby nu pornește niciodată microfonul automat (Ascultare automată).

Alte opțiuni includ:

  • Răspuns vocal1. Mereu – Bixby răspunde întotdeauna solicitărilor tale prin vorbire. 2. Numai hands-free – Bixby răspunde prin voce când rostiți „Bună, Bixby” folosind un dispozitiv Bluetooth.
  • Setați sensibilitatea de trezire vocală – Cu această opțiune, puteți utiliza glisorul pentru a seta cât de sensibil este Bixby la vocea dvs. folosind glisorul. Există, de asemenea, o opțiune pentru a îmbunătăți acuratețea trezirii vocii. De asemenea, puteți șterge înregistrările de trezire vocală.

Samsung Galaxy Tab S5e: Configurați și utilizați Bixby Home

  • Utilizați Bixby în timp ce tableta este blocată
  • Treziți Bixby cu tasta de pornire
  • Notificări

Concluzie

Bixby este un asistent util dacă doriți vreodată să luați o pauză de la cel pe care îl utilizați în prezent. Ați alege Bixby în locul lui, să spunem Asistentul Google? Împărtășiți-vă gândurile în comentariile de mai jos.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.