Scăpați de liniile ondulate de pe ecranul iPad cauzate de umiditate

Scăpați de liniile ondulate de pe ecranul iPad cauzate de umiditate

Ai cheltuit sute de dolari pe iPad-ul tău Apple. Este dispozitivul tău drag. Este, de asemenea, un dispozitiv foarte fragil. Există o problemă comună cu dispozitivul care rămâne umezeală prins în interiorul ecranului. Acest lucru poate face ca ecranul să producă linii ondulate sau pixeli estompați. În cele mai multe cazuri, această problemă poate fi rezolvată cu ușurință cu doar câțiva pași.

Povestea personală

Am avut un caz în care un iPad a fost lăsat într-o mașină rece pentru o perioadă lungă de timp. Când dispozitivul a fost adus înapoi într-o casă caldă, în interiorul afișajului se acumulase puțină umezeală. Acest lucru a făcut ca ecranul să funcționeze mult mai slab și să producă linii ondulate. Uneori, iPad-ul se închidea complet. Din fericire, am reușit să rezolvăm problema cu puțină muncă.


Fix

1. Opriți iPad-ul și lăsați-l să se usuce

Deoarece iPad-ul era puțin ud, l-am oprit complet timp de două zile. Tine Somn/Trez butonul până când apare glisorul, apoi opriți-l complet. De asemenea, asigurați-vă că nu este conectat la o sursă de alimentare.

Lasă-l să stea până se usucă complet. În caz contrar, poate apărea un scurtcircuit și va face iPad-ul inutil.


2. Pornire

Odată ce suficient de încrezători că s-a uscat suficientă umiditate, am repornit iPad-ul. Încă am avut probleme cu ecranul care nu se afișează corect.


3. Subliniați ecranul

Am vindecat liniile de pe ecran supunând afișajului un „test de stres” riguros. Facem acest lucru mergând sub „Setări” > “Afișaj și luminozitate” și glisați glisorul de luminozitate complet spre dreapta. De asemenea, întoarceți „Auto-luminozitate” oprit.

Dacă nu vedeți „Auto-luminozitate„setare sub „Afișaj și luminozitate„, puteți găsi această setare sub „Setări” > “Accesibilitate” > “Afişa„.

Acum sub „Setări” > “Afișaj și luminozitate„, intrerupator „Închidere automată” la „Nu„.


4. Profit

Lăsați ecranul să rămână aprins și luminos pentru câteva ore. În cazul meu, am lăsat-o o zi întreagă în timp ce lucram. Liniile au apărut în cele din urmă singure din ecran. Odată ce liniile au dispărut, am schimbat setarea Auto-Lock înapoi la 2 minute și am putut să-mi folosesc iPad-ul ca și cum nimic nu i s-ar întâmpla.

Sper că acești pași funcționează pentru tine la fel de bine ca și pentru mine.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.