Schimbarea numelui Alexa pe Amazon Echo Dot

Schimbarea numelui Alexa pe Amazon Echo Dot

A treia generație a Amazon Echo dot, lansată în septembrie 2018, a fost lansată cu un preț accesibil de 40 USD și a fost disponibilă atât în ​​engleză, cât și în spaniolă. Noul model vine cu câteva caracteristici noi. Acestea includ un difuzor mai bun decât generația anterioară, cu sunet mai bogat și control vocal pentru diverse aplicații populare de streaming de muzică (spotify, pandora, muzică Apple etc.). De asemenea, vine cu capacitatea de a vă răspunde la întrebări și de a vă ține la curent cu știri și vreme. Poate oferi suport pentru apeluri aproape oriunde (inclusiv celelalte dispozitive Amazon din alte camere ale casei dvs.) și opțiuni de conectivitate pentru a vă permite să vă transformați casa într-o casă inteligentă. Are chiar mai multe straturi de opțiuni de confidențialitate și caracteristici de securitate.

Alexa învață și își extinde constant abilitățile pentru a vă ajuta mai bine. Toate aceste funcții pot fi activate rostind pur și simplu cuvântul de trezire al lui Echo Dot. Tehnic vorbind, nu puteți schimba numele Amazon Echo Dot cu nimic în afară de Alexa. Cu toate acestea, îi puteți schimba cuvântul de trezire. Aceasta este expresia pe care o spui pentru a-ți activa Echo Dot, anunțându-l să înceapă să te asculte. Cele patru cuvinte de activare disponibile pentru dispozitivul dvs. sunt „Computer”, „Amazon”, „Alexa” și „Echo”.

Cum să schimbați cuvântul de trezire al lui Echo Dot

  • În primul rând, va trebui fie să descărcați aplicația Alexa din magazinul de aplicații Android/IOS, fie să accesați www.echo.amazon.com.
  • Apoi, continuă și asigură-te că ești conectat la contul tău Amazon.
  • Acum asigurați-vă că Echo Dot este înregistrat și conectat la contul dvs.
  • Apoi, accesați setările din meniu și selectați dispozitivul căruia doriți să îi schimbați numele.
  • Mergeți în jos pe pagina de setări până când vedeți „Schimbați cuvântul de trezire”.
  • În cele din urmă, alegeți numele de trezire preferat.

Cum să profitați la maximum de Echo Dot

Acum că v-ați personalizat cuvântul de trezire, veți dori să vă asigurați că plasați Echo Dot într-o locație ușor accesibilă. Alegeți un loc unde să auziți difuzorul și microfonul să vă audă clar. Cel mai bun loc ar fi bucătăria sau camera de zi.

Creați o casă inteligentă

Echo Dot este al doilea dispozitiv Alexa cel mai prietenos cu bugetul Amazon. Cel mai mic preț este de 25 USD, Echo Flex. Cu toate acestea, dacă puteți achiziționa dispozitive Amazon suplimentare sau Echo Dots, le puteți conecta pe toate și le puteți plasa în jurul casei dvs. În acest fel, veți avea acces la asistența Alexa, indiferent unde vă aflați. A face Echo Dots să lucreze împreună este incredibil de simplu. În aplicația Alexa, trebuie doar să adăugați noul dispozitiv așa cum ați făcut pentru a vă conecta primul Dot. Acum, ori de câte ori pui o întrebare dispozitivului sau îi dai o comandă, tehnologia Amazon „Echo Spatial Perception” se va asigura că doar dispozitivul cel mai apropiat de tine va răspunde. Rețineți că puteți schimba cuvântul de activare al fiecărui dispozitiv separat prin metoda detaliată mai sus.

Grupuri cu mai multe camere

De asemenea, puteți asocia două sau mai multe puncte Echo în grupuri, astfel încât aceștia să cânte împreună o melodie în mai multe camere. Pentru a face acest lucru, tot ce trebuie să faceți este să creați un grup cu mai multe camere în secțiunea de dispozitive a aplicației dvs. Alexa sau a site-ului web. Singurul dezavantaj al acestei funcții este că, din păcate, nu veți putea să vă conectați la dispozitive dintr-un grup cu mai multe camere prin Bluetooth până când eliminați punctul din acel grup.

Deci, fie că intenționați să faceți pasul și să investiți într-o suită de Amazon Echo Dots și dispozitive Alexa pentru a crea o casă inteligentă, fie că doriți doar să cumpărați o singură unitate elegantă și accesibilă, asigurați-vă că beneficiați de cele mai multe funcții și personalizare. pentru banii tăi.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.