Schimbați agent de utilizator în Google Chrome

Schimbați agent de utilizator în Google Chrome

Puteți modifica șirul de agent de utilizator (UAString) în Google Chrome pentru computerul dvs. desktop, urmând acești pași.

Când navigați pe un site web utilizând orice browser web, cum ar fi Google Chrome, un șir de agent de utilizator este citit din browser, astfel încât să poată determina cum să redați pagina. De exemplu, dacă navigați de pe telefonul dvs. Android, în mod implicit, acesta poate avea un șir de agent de utilizator precum următorul:

Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 2.2; en-us; Nexus One Build/FRF91) AppleWebKit/533.1 (KHTML, ca Gecko) Versiunea/4.0 Mobile Safari/533.1

Un site web care citește acest șir poate decide să afișeze o versiune mobilă a site-ului sau o versiune specifică pentru Android. Google Chrome pentru Windows are un șir implicit care arată astfel:

Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, ca Gecko) Chrome/33.0.1750.117 Safari/537.36

Puteți schimba acest șir de agent de utilizator dacă dezvoltați un site web și doriți să testați cum arată site-ul dvs. sub diferite șiruri. De asemenea, îl puteți modifica dacă doriți să vizualizați versiunea mobilă a unui site web de pe desktop. Iată cum se face.

Opțiunea 1 – Instalați comutatorul User-Agent

 1. Selectează „Adăugați la crom” butonul pentru Comutator utilizator-agent din Magazinul web Chrome.
 2. Faceți clic dreapta pe o zonă goală a oricărei pagini web, apoi alegeți „Comutator utilizator-agent„.
 3. Selectați agentul utilizator dorit.

Dacă agentul utilizator dorit nu este listat, selectați „Alte” opțiune. De la „Opțiuni de comutare agent utilizator”, puteți crea un nou user-agent personalizat pe care să îl adăugați la listă.

Opțiunea 2 – Din Instrumentele pentru dezvoltatori

 1. Selectează „MeniulSchimbați agent de utilizator în Google Chrome butonul din colțul din dreapta sus, apoi selectați „Instrumente” > “Instrumente de dezvoltare„. De asemenea, puteți ajunge la acest ecran apăsând Ctrl + Shift + I pentru Windows și Linux sau Comandă + Opțiune + I pentru MacOS.
  Opțiunea Instrumente pentru dezvoltatori Chrome
 2. Selectează „Reţea„.
 3. Selectează „Meniulpictograma situată în colțul din dreapta sus, apoi alegeți „Mai multe unelte” > “Condițiile rețelei„.
  Schimbați agent de utilizator în Google Chrome
 4. Debifați „Selectați automat”, apoi alegeți agentul utilizator pe care doriți să îl utilizați. în meniul derulant. Puteți elibera textul șirului selectând „Alte„.
  Schimbați agent de utilizator în Google Chrome

Notă: șirul UA va fi falsificat numai în fila curentă și numai în timp ce Instrumentele pentru dezvoltatori sunt deschise.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.