Se instalează în aplicația MyChart pentru Android

Se instalează în aplicația MyChart pentru Android

MyChart este o aplicație sigură care vă oferă multe instrumente utile în ceea ce privește informațiile dumneavoastră medicale. În calitate de pacient, vă permite să obțineți acces la anumite secțiuni ale dosarelor dumneavoastră medicale și a rezultatelor testelor. Este, de asemenea, un mijloc eficient de comunicare cu furnizorii dumneavoastră de asistență medicală prin trimiterea de mesaje sau solicitarea reînnoirii rețetelor pe cale electronică. Puteți anunța cu ușurință anumite facilități că ar trebui să vă aștepte în situații medicale neprevăzute pentru a promova un proces de check-in mai rapid. De asemenea, puteți accesa și vizualiza un rezumat general al stării de sănătate printr-un sistem electronic de păstrare a evidenței.

MyChart este grozav pentru persoanele care sunt adesea ocupate sau în mișcare. De asemenea, este deosebit de convenabil pentru persoanele care călătoresc des și nu pot solicita dosare medicale în persoană. Dacă îți folosești telefonul pentru majoritatea celorlalte aspecte ale vieții tale, poate fi util să creezi un cont pentru a-ți putea monitoriza mai îndeaproape informațiile despre sănătate.

Unde să găsiți MyChart

Aplicația poate fi accesată atât cu dispozitivele Android, cât și cu Apple. Cu toate acestea, acest ghid va aborda în mod special modul de configurare a aplicației cu un Android. De asemenea, este complet gratuit! Rețineți că trebuie să aveți cel puțin 18 ani pentru a vă înscrie și a beneficia de servicii medicale de la o unitate care utilizează MyChart. Dacă sunteți părinte sau tutore legal, aveți și posibilitatea de a solicita acces la evidențele copilului dvs.

Începeți prin a accesa magazinul Google Play pe dispozitivul dvs. Android. Căutați „Epic MyChart” și descărcați aplicația. La lansarea aplicației, trebuie mai întâi să acceptați termenii acordului. Veți fi apoi direcționat către un ecran care cere aplicației permisiunea de a activa serviciile de localizare. Dacă alegeți să nu activați acest lucru, aveți și opțiunea de a introduce manual informațiile despre locație.

Deoarece sunteți nou în aplicație și nu v-ați creat anterior un cont, faceți clic pe opțiunea de a vă înscrie pentru un cont MyChart. Apoi trebuie să completați un formular de înscriere folosit pentru a vă identifica ca pacient. Pentru a continua înregistrarea pentru un cont, trebuie să introduceți lucruri precum numele, data nașterii, numărul de securitate socială, codul poștal etc. Există, de asemenea, o secțiune pentru a introduce codul dvs. de activare MyChartPLUS.

Codul dvs. de activare

Codul dvs. de activare poate fi accesat în mai multe moduri. Codul va apărea pe extrasul dvs. de facturare, care este trimis direct la adresa dvs. de facturare. De asemenea, este vizibil pe documentele de externare care vi s-au dat la sfârșitul vizitei. De asemenea, vă poate fi trimis prin e-mail dacă vă furnizați e-mailul pe măsură ce porniți serviciile. Odată ce ați introdus codul pentru a vă crea contul MyChart, nu vi se va mai cere să furnizați acele informații pentru a vă identifica. În schimb, vi se va solicita să creați un nume de utilizator și o parolă. Codul dvs. de activare va expira și nu va mai fi valabil după 30 de zile din motive de securitate.

Dacă nu aveți acces la codul dvs. de activare MyChart, vă puteți înscrie și fără acesta făcând clic pe „Înscrieți-vă online”. Apoi vi se va cere să furnizați informațiile dvs. demografice pentru a vă identifica corect în sistem. Aceste informații pot fi, de asemenea, actualizate ulterior în secțiunea „Preferințe” din lista de meniu.

Contact de urgență MyChart

Este important să rețineți că nu trebuie să utilizați MyChart pentru a vă contacta furnizorul de asistență medicală în situații de urgență. Dacă vă confruntați cu o urgență medicală, sunați la 911. Nu se așteaptă ca răspunsurile să apară automat și pot dura aproximativ 1-3 zile lucrătoare.

Puteți accesa MyChart fără aplicația în sine, dar poate fi extrem de util să aveți atunci când sunteți în deplasare. MyChart este excelent pentru a vă păstra dosarele medicale organizate și la dispoziția dumneavoastră, fără a le solicita în persoană sau la telefon. Acest lucru poate economisi mult timp și energie pentru majoritatea nevoilor dumneavoastră de informații medicale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.